Mâinile și palmele, oglinda personalității tale! Iată ce spun despre viața ta

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unui om și se pare că această vorbă din bătrâni are și un sâmbure de adevăr. Mâinile, mai exact palmele unui om, pot dezvălui multe anănunte fascinante despre personalitatea și viața unui om. Trebuie doar să te uiți cu atenție la palmele tale și să înveți să citești liniile formate. Vei putea cunoaște mai bine chiar și persoanele din jurul tău, dacă le vei analiza palmele.

Ce spun liniile din palme despre personalitatea ta

Astfel, mâinile ne pot comunica multe caracteristici importante ale personalității unei persoane. De asemenea, se pot afla cu ușurință și date despre obiceiurile zilnice ale unei persoane. Trăsăturile cele mai vizibile ale mâinilor nu se schimbă de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, liniile fine, culoarea şi poziţia degetelor se modifică în funcţie de trăirile pe care le are un om, în funcţie de starea lui de sănătate, dar şi în funcţie de cum îşi foloseşte propria energie, conform lyla.ro.

Liniile de pe mâna dreapta îţi arată personalitatea ta publică, felul în care te comporţi cu ceilalţi în societate, potrivit lui Helen Elizabeth Evans, specialist în amprentologie şi în limbajul mâinilor. Liniile de la mâna stânga dezvăluie secrete despre viaţa ta privată, personală.

De asemenea, mâinile, palmele pot chiar să-ți prezică viitorul, într-un anumit fel. Acestea reprezintă de fapt o harta' a personalităţii noastre şi ne indică ce fel de alegeri vom face în viaţă, ce ne suscită interesul, dar și ceea ce ne dorim.

Ce informații dezvăluie forma palmelor tale

Oamenii care au palmele late, pătrăţoase au înclinaţii puternice pentru tot ceea ce înseamnă natură. Ele sunt loiale, dar şi foarte critice și obișnuiesc să clasifice oamenii, acţiunile, gesturile, cuvinte în bune' sau rele', în albe' sau negre'. Mai mult, aceste persoane resping orice fel de nuanţe' care ţin de circumstanţele în care un om a făcut sau a spus un anumit lucru. De asemenea, cei care au palmele mai late au dificultăţi în exprimarea propriilor emoții.

Persoanele care au palmele cu formă neregulată, cu degetele mai scurte sunt extrovertite, au firi vulcanice şi simt nevoia să fie mereu în centru atenţiei. Cei care au degetele mai scurte comparativ cu partea întreagă a palmei sunt oameni ai acţiunii, care reuşesc să mobilizeze şi alte persoane.

Oamenii cu palmele alungite, cu degete lungi sunt sensibili, sunt mânaţi de emoţii şi au capacităţi crescute de a înţelege şi a analiza atât oamenii din jur. În plus, ei analizează și societatea per ansamblu, dar şi pe ei înşişi. Cei cu mâinile alungite şi degetele lungi au puternice înclinaţii artistice și sunt totodată receptivi şi grijulii din fire. Cu toate acestea, ei sunt foarte critici şi obişnuiesc să aibă un cerc relativ restrâns pe prieteni, din acest motiv sunt foarte selectivi în materie de oameni.

Pentru afla mai multe detalii despre ce anume spune fiecare linie din palmă despre personalitatea ta, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

8 metode Feng Shui ca să rămâi însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video