Made in Spain

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 55 g pudra de cacao neindulcita
  • 200 g zahar
  • 25 g faina de grau sau faina de malai daca gasesti una foarte, foarte fina (ca faina de grau la textura)
  • 120 ml apa
  • 1 l lapte


Mod de preparare:

Amesteca zaharul cu cacao.

Dizolva faina in apa intr-o craticioara pana devine pasta si pune peste ea amestecul de cacao.

Pune pe foc amestecand permanent ca sa nu se lipeasca. Toarna laptele, putin cate putin.

Din momentul in care incepe sa dea semne de fierbere mai lasa pe foc 10 minute. Daca s-a ingrosat (are aspect de budinca de ciocolata care nu s-a racit complet), inseamna ca e gata.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Bauturi pe baza de cacao sau ciocolata