Mădălina Ghenea, poza ce le-a pus imaginația pe jar fanilor

Mădălina Ghenea în Jean Paul Gaultier la Festivalul de Film de la Veneția 2019, premieră Joker, 31 august

Una dintre cele mai frumoase românce de la noi din țară și nelipsită în topurile din lume este Mădălina Ghenea. Aceasta are un succes răsunător ca actriță, motiv pentru care a fost aleasă să joace la Hollywood alături de Lady Gaga și Al Pacino.

Frumoasa vedetă este prezentă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi aspecte din viața ei. În cea mai recentă postare, aceasta le mulțumește urmăritorilor săi pentru că o susțin și datorită lor a ajuns să aibă primul milion de fani pe Instagram.

Astfel că, surpriza frumosului model a constat în a face publică o fotografie cu ea îmbrăcată extrem de sexy. Corpul perfect și bine lucrat a fost pus în valoare de o rochie provocatoare din solzi aurii, spatele fiindu-i gol.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea. Tocmai am atins un milion de fani pe Instagram. Vă mulțumesc că mă urmăriți și că-mi arătați loialitate, bunătate și iubire chiar dacă uneori dispar de aici săptămâni întregi. Am cei mai tari fani!', a fost mesajul din dreptul pozei de pe Instagram.

Fanii s-au întrecut în comentarii de apreciere, lăsându-i Mădălinei cele mai frumoase mesaje.

„Doamne, ce picioare!', „De pe ce planetă vii?', „Wow, wow, wow!', „Mădălina ești superbă!', „O fată de milioane', „Zeița', sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor săi.

Mădălina Ghenea, rol de excepție în producția The House of Gucci

Pe străzile din Roma, Mădălina Ghenea a putut fi văzută la brațul celebrului actor Al Pacino. Actrița joacă rolul Sophiei Loren în noua producție inspirată după cartea The House of Gucci.

Alături de ea și marele actor Al Pacino joacă și Lady Gaga care intră în pielea personajului Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete