Alex Velea, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a Antoniei

Alex Velea, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a Antoniei

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din care au rezultat doi băieți superbi, Dominic și Akim, iar artista mai are o fetiță, pe Maya. Cei doi artiști se cunosc de foarte mulți ani, iar relația lor era strict profesională, mai ales că ambii era căsătoriți la vreme aceea.

Cu timpul, cei doi s-au apropiat foarte mult și au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Nu de puține ori și-au mărturisit dragostea în public, iar în ultima perioadă, neavând concerte sau evenimente, cei doi au împărtășit numeroase momente din viața lor alături de cei doi copii.

Antonia este o mamă dedicată, care își petrece timp de calitate alături de familie. De asemenea, este activă pe rețelele de socializare unde păstrează o relație strânsă cu fanii săi, motiv pentru care la 12 aprilie a primit numeroase mesaje cu ocazia aniversării celor 32 de ani.

Însă cel mai emoționant mesaj a fost a lui Alex Velea care i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste în spațiul public.

„Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La mulți ani, iubirea mea!', a scris cântărețul pe Instagram.

Antonia a răspuns mesajului acestuia, de unde reiese că dragostea imensă ce și-o poartă unul altuia este reciprocă și de neatins.

„Te ador! Îți mulțumesc pentru absolut tot!', a fost răspunsul Antoniei la postarea iubitului ei.

Antonia și Alex Velea la altar

Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano timp de doi ani, însă din 2013, de când s-au despărțit, aceștia au dus o luptă continuă pentru fiica lor, Maya. În toamna anului 2020, cântăreața a declarat că, în sfârșit, divorțul a fost pronunțat și acum poate legaliza, în mod oficial, relația cu Alex Velea.

Deși suntem în plină pandemie, cei doi se gândesc ca anul 2021 să fie anul în care cei doi vor păși împreună spre altar, mai ales dacă restricțiile se vor mai relaxa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete