Mădălina Ghenea a făcut primele declarații după ce a devenit mamă: „A fost un travaliu foarte dificil”

Mădălina Ghenea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. L-a găsit pe Matei Stratan, un tânăr bogat lânga care și-a găsit fericirea, și care i-a dăruit un copil. Modelul, în vârstă de 28 de ani, a născut o fetiță, în mare secret la o clinică privată din București.

Puțini au știut că vedeta a născut de fapt duminică. A avut o naștere destul de grea, și a avut un travaliu de mai bine de 10 ore, iar în cele din urmă a născut prin cezariană, deși inițial și-a dorit să nască natural.

Mădălina Ghenea a făcut primele declarații după ce a devenit mamă

După ce a născut primul ei copil, Mădălina Ghenea a făcut și câteva declarații despre experiența care i-a schimbat viața.

„Trăiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetiţă foarte cuminte. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea, a povestit Mădălina Ghenea, pentru spynews.ro.

Matei Stratan, tatăl fetiței, este fiul unui om de afaceri foarte bogat din Iaşi. Cei doi sunt împreună de mai puțin de un an.

Tatăl fetiţei este Matei Stratan, fiul unui om de afaceri foarte bogat din Iaşi, împreună cu care Mădălina Ghenea trăieşte o minunată poveste de dragoste de mai puţin de un an de zile.

La scurt timp după ce au devenit un cuplu, Mădălina a rămas însărcinată, însă a reuşit să ascundă sarcina până în luna a 8-a. Atunci a dezvăluit ca este însărcinată într-un pictorial în revista Art of Living.

Vedeta a ales să păstreze secretul asupra acestei sarcini pentru că primele luni de sarcina au fost destul de dificile, iar vedeta a trăit cu teama că va pierde sarcina. Când a fost sigura ca orice pericol a trecut, a povestit cât de fericită este:

„Am crezut că-mi voi ascunde sarcina pentru totdeauna. Opt luni în care am ascuns mica mea prietenie, micuța mea dansatoare de breakdance profesionist pe care numai eu o simt, lovindu-mi ficatul non stop. Sunt atât de fericită și atât de mândră să îmi arăt, în sfârșit, burtica. Sunt femeie! Aduc pe lume un om! Devin mamă! Femeile însărcinate sunt zeițe cu picioare umflate și arsuri la stomac. Sper să vă simţiţi toate frumoase, puternice şi iubite', a scris Mădălina pe Instagram.

Despre relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan

Fotomodelul Mădălina Ghenea şi Matei Statan sunt mai fericiți ca niciodată pentru că au devenit părinți. Apropiații cuplului au spus că cei doi și-au dorit să ascundă această informații și nu ar fi vrut să se știe nimic în presă despre această sarcină a brunetei.

„Nu au vrut să se afle până în ultima lună. Au ascuns totul și față de noi și au negat de câte ori au putut zvonurile unei sarcini', a declarat un apropiat al cuplului, pentru libertatea.ro. Acesta a sugerat că sarcina Mădălinei a ajuns la final, iar bruneta se pregătește să nască.

Foto: Instagram

Mihaela Tudor

Citește și:

Mădălina Ghenea a născut o fetiță sănătoasă!

Mădălina Ghenea se pregătește să nască! Unde va veni pe lume fetița ei?

Mădălina Ghenea a dezvăluit oficial care este sexul copilului ei: „Pentru nume, avem o lista lungă!'

Mădălina Ghenea este însărcinată! Iată fotografia cu burtica de gravidă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete