Poze uluitoare cu Mădălina Ghenea pe Facebook

Cei care au urmărit trailerul oficial al filmului „Razzabastarda pe You Tube au jignit-o pe Mădălina Ghenea, afirmând că este ,,ţigancă,, sau ,,prostituată,,.

Drept urmare, Mădălina a dat replica internauţilor pe contul ei de Facebook:  “Citesc comentarii despre originile mele, precizez că nu sunt ţigancă! Nu am această onoare! Oricum toţi de pe planeta asta avem gene amestecare şi în definitiv avem strmoşi comuni, suntem verioşori îndepărtaţi. Aceste pseudo-prpbleme mi se par stupide şi primitive. Iubiţi-mă. urâţi-mă, asta sunt eu!”

În filmul „Razzabastarda, care a stârnit comentariile răutăcioase, Mădălina interpretează rolul unei prostituate românce care dansează la bară în Italia, pe ritmuri de manele.

La scurt timp, după ce a dat replica pe contul ei de Facebook, Mădălina a urcat o serie de poze realizate de-a lungul carierei sale, care îi dezvăluie frumuseţea şi rafinamentul.

Mădălina Ghenea s-a născut la data de 8 august 1987 în Slatina, iar timp de şapte ani a luat lecţii de pian şi balet.

Românca şi-a început cariera de model la doar 15 ani, iar de atunci a avut prezentări de modă în toată lumea: Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franţa sau Spania.

În anul 2008 a fost una din protagonistele celebrului calendar PERONI, iar ca actriţă a debutat în 2011 în filmul ,,I soliti idioti,,.

În prezent, Mădălina este iubita actorului scoţian Gerard Butler, iar lucrurile par să fie foarte serioase, în privinţa relaţiei lor.

Vezi Alimente care te menţin suplă, sănătoasă, frumoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete