Luna Plină din 13 iulie: astăzi are loc cel mai serios moment de bilanț al anului

Luna Plină din Capricorn din 13 iulie: singura Lună Plină din an ne atrage atenția asupra rezultatelor eforturilor noastre. Punem în balanță implinirile noastre, mai ales cele de natură profesională.

Dacă acum șase luni am început ceva, săptămâna aceasta facem un bilanț important: vedem cât și cum am învățat și vom lua măsurile de rigoare. Vom pune în balanță trecutul versus viitorul, ne vom gândi care ne sunt prioritățile: ori e viața de familie pe primul loc, ori e viața profesională. Am pus jobul și munca în capul listei sau familia? Pe mulți o să-i zdruncine săptămâna aceasta, Luna Plină de săptămâna aceasta va fi un examen. Trecutul are o mare greutate și săptămâna aceasta toate dau năvală peste noi.

Luna Plină din 13 iulie nu este un moment de începuturi și nici de setare de intenții, este un moment de adevăr. Vom vedea unde am ajuns. Vedem care ne sunt satisfacțiile în urma eforturilor noastre. Bilanțul acesta nu iese la toată lumea pe plus, de aceea mulți o să-și dea seama că au neglijat familia, sau au tratat cu superficialitate șansele primite de la serviciu. Perioada imediat următoare va fi zguduitoare pentru multe familii. Se vor lua decizii grele…

Această Lună Plină ne influențează pe toți din orice zodie am fi. Data de 13 iulie este un moment de maximă importanță. Va fi cea mai mare și cea mai strălucitoare Lună Plină a Anului. Ne aduce tuturor griji în plus referitoare la viitor, carieră și bani. Astăzi vedem cât am fost de responsabili și cât de mult am cheltuit, cât timp am acordat familiei, cum ne-am ajutat părinții mai în vârstă și cât de mult am stat cu copiii noștri.

Atenție la vorbele de flirt pe care le auziți astăzi, este multă iluzie și amăgire în jur. Există riscul să vă îndrăgostiși de cine nu trebuie.

Luna Plină a fost de vină pentru stările tale de nervozitate?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop