Horoscop Urania: 10 – 15 iulie

Horoscop Urania: 10 – 15 iulie, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.


BERBEC

Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, constrângeri, limitare a formulării unor opțiuni personale, situații complicate (confruntare cu opinia specialiștilor din domeniul lor profesional) care îi vor obliga să se autocenzureze. În seara zilei de 13 iulie se va produce Luna Plină în Capricorn, care se va manifesta chiar în acest sector al puterii, al funcției, al succesului, al imaginii și care va sublinia dificultățile cu care cei născuți în zodia Berbecului urmează să se confrunte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

TAUR

Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, sectorul învățăturii, al școlarității sau al performanțelor profesionale prin perfecționare continuă va sta sub semnul Lunii Pline în Capricorn, care se va produce în ziua de 13 iulie și care va evidenția laturile necesare și dificultățile cu care nativii se confruntă în prezent sau pe care le vor întâmpina în viitor și care vor ridica problema reorientării lor spre alte domenii, forme de învățământ sau instituții care să-i pregătească pentru o meserie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

GEMENI

Relații încordate cu unul sau mai mulți prieteni din cauza unor interese materiale divergente. Între 14 iulie, după ora 11:14, și 15 iulie, abordări mai puțin tradiționale ale circumstanțelor socio-profesionale; Gemenii vor avea curaj și inițiativă ori reacții prompte în fața blocajelor sau refuzurilor, mai ales dacă acestea din urmă vor fi nejustificate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

RAC

Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, relațiile parteneriale vor evolua ciudat, cu momente de tensiune, de ostilitate, cu refuz al dialogului sau al cooperării, cu reacții subiective, exagerate. Nu este un moment bun pentru întâlniri în scopul ajungerii la o înțelegere sau la semnarea unui acord (contract). Disensiuni în căsnicie care vor pleca, de cele mai multe ori, de la fleacuri sau de la răstălmăciri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

LEU

Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, cele două case ale sănătății vor fi influențate de Luna Plină în Capricorn, din seara zilei de 13 iulie. Latura dificilă, încărcată de influxuri astrale, se va afla în sectorul bolilor lungi, cronice, karmice, unde va instaura, pentru două-trei zile, o atmosferă specială, marcată de frecvente întoarceri cu gândul spre trecut (copilărie, tinerețe), spre părinți, spre întâmplările cu rost karmic.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

FECIOARA

Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, relațiile de prietenie și viața sentimentală vor fi marcate de mesajul rigid, drastic chiar, uneori lipsit de subtilitate, de moderație și de delicatețe, al fazei de Lună Plină în Capricorn din 13 iulie. Cele mai afectate vor fi relațiile de prietenie unde dialogul și comunicarea verbală vor fi limitate la strictul necesar.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

BALANȚA

Întâlniri plăcute ca atmosferă și profitabile prin șansa de a primi informații și lămuriri importante cu privire la o temă de viață. Bună comunicare cu cei aflați departe de casă sau cu instituțiile din străinătate prin reprezentanții ei. Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, activitatea profesională și viața socială vor sta sub semnul Lunii Pline în Capricorn, din 13 iulie, care va instaura un regim rigid și-i va obliga pe unii dintre cei născuți în Balanță să se retragă din prim-planul atenției publice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

SCORPION

Între 10 iulie, după ora 11:35, și 12 iulie la prânz, posibile informații care liniștesc sau anunță o soluție modestă, dar profitabilă în plan financiar. Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, sectorul comunicării va sta sub controlul Lunii Pline în Capricorn, din 13 iulie. Cel mai afectat va fi sectorul conștiinței, al crezurilor, al mecanismelor care le permite nativilor să stabilească o scară de valori pe baza cărora să ia decizii și să-și motiveze aspirațiile și atașamentele.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

SĂGETĂTOR

Deși planetele în tranzit prin zodia Taurului indică vigoare și rezistență, totuși, este bine să nu se exagereze și să se solicite organismul până la epuizare. Între 10 iulie, după ora 11:35, și 12 iulie la prânz, Luna le va da Săgetătorilor energie, optimism, curaj și franchețe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

CAPRICORN

Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, Luna se va afla în tranzit prin semnul zodiacal natal al celor despre care vorbim acum și aici și, în ziua de 13 iulie, se va afla în ipostaza de Lună Plină în Capricorn, ceea ce reprezintă un moment esențial, plin de semnificații pentru aceste persoane. Este un moment de apogeu, o temă de viață ce tocmai a fost dusă la bun sfârșit sau, în logica lucrurilor, este pe cale să se încheie, dându-le nativilor un sentiment de eliberare, dar și de satisfacție.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

VĂRSĂTOR

Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, sănătatea se va afla sub marcajul dificil și stânjenitor al Lunii Pline în Capricorn, din 13 iulie, și va accentua o stare de disconfort organic sau psihic. Depinde însă și de vârstă, de tablou clinic și de împrejurări. A nu se exagera nici cu medicamentele, nici cu alimentația și a nu se cădea în extrema abuzivă a postului sever, a regimului nejustificat de drastic.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

PEȘTI

Plăcută pare a fi secvența casnică și domestică unde Peștii își vor putea găsi liniștea, odihna, condițiile necesare de refacere și izolare de tumultul cotidian. Între 12 iulie, după ora 12:01, și 14 iulie, dimineața, relațiile de prietenie precum și cele sentimentale vor sta sub semnul antipatic al vibrației Lunii Pline în Capricorn, care nu va nuanța trăirile și nu va îmblânzi emoțiile, ci, dimpotrivă, le va radicaliza, cel puțin pe 13 iulie, când se va produce această fază.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop