Luna Nouă în Rac. Urania ne spune cum este influențat fiecare semn zodiacal de acest eveniment astrologic

Luna Nouă în Rac

Luna Nouă în Rac are loc pe 2 iulie și are drept principale semnificații grija față de aproape și gestionarea sănătoasă a propriilor sentimente și emoții. Acest aspect format de Lună vine și cu o lecție pentru viitor, ceea ce învățăm acum urmând a aplica pe termen lung.

Luna Nouă, prin statutul ei, instaurează noul. Vezi aici previziunile Uraniei referitoare la modul în care Luna Nouă în Rac își exercită influența asupra fiecărei zodii în parte.

BERBEC

Luna Nouă în Rac accentuează, în cazul vostru, deficiențele, dar şi chestiunile urgente refăcând lista urgențelor personale.

TAUR

Luna Nouă în Rac vă predispune la o limitare a conversațiilor și mărturisirilor. Contextul nu este deranjant decât în măsura în care unii dintre voi vor fi obligați să se exprime liber, în cadrul organizat al unor interviuri, depoziții, concursuri, ședințe de lucru pe o temă delicată.

GEMENI

Aspectul astral format de Lună pune, în cazul vostru, problema economiilor și a unei mai bune administrări a veniturilor.

RAC

Luna Nouă care se formează în semnul vostru zodiacal favorizează revelațiile, lămuririle și vă aduce motive temeinice pentru a lua niște decizii importante.

LEU

Vă confruntați cu o sensibilitate a aparatului digestiv, dar și cu irascibilitate și nervozitate, acestea din urmă neavând o cauză reală. Luna Nouă în Rac accentuează aceste probleme.

FECIOARĂ

În relațiile de prietenie s-ar putea să investiți mai multe sentimente, să dezvoltați alt gen de atașamente față de prietenii de sex opus. Luna Nouă în Rac va da o profunzime în plus motivațiilor pe care veți găsi de cuviință să le invocați ori de câte ori vă veți raporta la prieteni.

BALANȚĂ

Contextul astral al acestei perioade pune accente majore referitoare la carieră, viață publică și notorietate. Lună Nouă în Rac radicalizează situația. Simțiți un real disconfort socio-profesional.

SCORPION

În această perioadă, vă confruntați cu probleme de conștiință apăsătoare, care creează stări de exasperare și care vă împing să renunțați la unele proiecte personale. Aceste crize de cunoaștere sau de revelare a adevărului se pot accentua în preajma zilei de 2 iulie, când are loc Lună Nouă în Rac.

SĂGETĂTOR

Disputele pe tema banilor devin mai intense din cauza impactului puternic pe care îl are Luna Nouă. Acest aspect al Lunii va accentua opozițiile.

CAPRICORN

Relațiile parteneriale trec printr-o încercare. Aceasta provine de la forța cu care va „lovi' Luna Nouă în Rac. Și, chiar dacă, în unele cazuri, în preajma acestei zile, nu se va înregistra un eveniment real, potențialul contextului astral rămâne unul special: se va închide circuitul relațional deschis anul trecut pe vreme asta și se va deschide un circuit nou care va opera cu elemente în minus sau în plus față de trecut, până în vara lui 2020.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Rac influențează mai cu seamă sectorul profesional și vine să consolideze informațiile care au circulat până acum sub forma zvonurilor. Acum, realitatea e confirmată. Începe o nouă etapa în viața voastră profesională.

PEȘTI

Contextul astral al acestei perioade favorizează momentele pline de pasiune, de senzualitate. Apare nevoia intens resimțită de a nu fi singuri, de a vă simți iubiți, ocrotiți, prețuiți, nevoia de a simți că rezonați cu o persoană pe mai multe planuri, stări intensificată de impulsurile Lunii Noi în Rac.

Citeste si 

Marte în Leu. Cum influențează acest tranzit zodiile. Previziunile Uraniei

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop