Marte în Leu. Cum influențează acest tranzit zodiile. Previziunile Uraniei

Marte în Leu. Tranzitul planetei Marte prin această zodie de foc începe pe 2 iulie și durează până pe 18 august. Marte, zeul sexual al astrologiei și luptătorul curajos, le va pune inima pe foc multor nativi, ajutându-i, în acest răstimp, să se transforme în cea mai bună versiune a lor. 

Marte în Leu generează o energie extrem de puternică, și nu doar fizică, ci și verbală și emoțională. Urania ne spune cum este fiecare semn zodiacal influențat de acest tranzit în perioada 2 iulie-18 august. 

BERBEC

Pe 2 iulie, Marte intră în zodia Leului. Acest tranzit accentuează nevoia voastră de aventură, de plăceri trăite intens, cheful de viață, dorința de a găsi satisfacții la tot pasul. Perioada 2 iulie-18 august va fi presărată cu dialoguri pe teme afective.

TAUR

În perioada 2 iulie-18 august, Marte în Leu aprinde scânteia unor dispute în interiorul familiei sau vă pune pe jar, văzându-vă, astfel, obligați  să găsiți soluții pentru a vă proteja statutul material ori pentru a apăra posibile litigii cu consecințe asupra integrității averii personale .

GEMENI

Marte în Leu influențează puternic sectorul comunicării. Astfel că veți fi mai combativi, mai implicați, mai determinați decât în alte dăți dar și provocările vor fi mai puternic resimțite. Veți avea ambiția și orgoliul de a demonstra cine sunteți și de ce sunteți în stare. Alteori, poate fi vorba de îmbrățișarea unei cauze pentru care puneți în joc întreaga voastră energie, combativitate și pregătire profesională.

RAC

Marte în Leu marchează energic sectorul banilor câștigați prin muncă, performanță sau efort personal. În răstimpul 2 iulie-18 august pot avea loc discuții aprinse, pe ton revendicativ, cu privire la drepturile bănești ce vi se cuvin.

LEU

Tranzitul plnetei Marte prin Leu se face răspunzător de energia, determinarea, combativitatea voastră. Atenție, însă! Orgoliul și vanitatea vor fi la cote maxime ceea ce, uneori, poate să fie o piedică în viața, activitatea și deciziile voastre, mai ales dacă vi se pun condiții sau primiți avertismente.

FECIOARĂ

Contextul astral al perioadei 2 iulie-18 august va genera factori de stres astral asupra sectorului cardio-vascular, ceea ce impune un regim de viață atent. Se menține rigiditatea afectivă, lipsa de suplețe în reacții în privința relațiilor sentimentale.

BALANȚĂ

Odată cu intrarea planetei Marte în Leu, în cazul vostru sunt posibile discuții cu persoane importante, întâlniri esențiale care vor juca un rol important în viața voastră.

SCORPION

Marte în Leu aduce, în cazul vostru, motivații noi, ambiții noi, proiecte noi, trăiri noi. Este o perioadă bună pentru cei tineri care se vor putea afirma, instala în funcții sau, pur și simplu, pot țâșni dintr-un statut banal profesional într-unul de excepție.

SĂGETĂTOR

Tranzitul planetei Marte prin Leu favorizează sectorul cunoaștere, conștiință și vă permite o abordare curajoasă a construcției voastre personale.

CAPRICORN

Marte în Leu se instalează în sectorul casei bunurilor materiale și va introduce o puternică notă de combativitate și individualism, de apărare vehementă a unor cauze sau interese.

VĂRSĂTOR

Nu este o perioadă propice abordării subiectelor delicate sau în contextul cărora argumentele voastre sunt șubrede, existând riscul de degradare a discuției, de subiectivism și exagerare. Marte în Leu nu va crea condițiile necesare pentru împăcare sau armonie, dimpotrivă, până spre 18 august, acest sector va fi unul „hăituit' de conflictele parteneriale de tot felul.

PEȘTI

Tranzitul planetei Marte prin zodia Leu afectează, în cazul vostru, sectorul sănătății. Se pune problema suprasolicitării inimi și a registrului cardio-vascular.

Citeste si 

Luna Nouă în Rac. Urania ne spune cum este influențat fiecare semn zodiacal de acest eveniment astrologic

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop