Horoscop 2 iulie. Risc semnificativ de pierdere a unei sume importante de bani pentru o zodie

Horoscop 2 iulie

Horoscop 2 iulie. Azi, vă recomandăm să vă bazați mult pe intuiție. Mulți nativi vor avea de-a face cu probleme, dileme pe care vor avea impresia că nu știu cum să le rezolve sau că nu au timpul necesar s-o facă. Intuiția vă este cel mai bun aliat în aceste cazuri. Atragem atenția asupra faptului că nativii dintr-o zodie riscă să piardă o sumă semnificativă de bani, fie că sunt înșelați, fie că le sunt furați acei bani, fie că, pur și simplu, își uită sau își scapă portofelul pe undeva.

BERBEC

Sunteți presați de timp. Aveți multe de făcut într-un timp foarte scurt și aveți senzația că nu veți termina niciodată. Dacă vă agitați, nu rezolvați trebuirle mai rapid. Așa că luați-o ușor, organizat, bifați una câte una, iar dacă vă vor rămâne lucruri nefăcute fără îndoială că nu va fi un capăt de lume.

TAUR

Cineva vă propune să intrați într-un nou proiect. Deși vă surâde ideea, parcă ceva vă spune să nu o faceți. Ascultați-vă vocea interioară. Subconștientul vostru a acumulat suficiente informații despre respectivul proiect, despre oamenii cu care urmează să lucrați, astfel încât să vă transmită semnale prin intermediul intuiției.

GEMENI

Un coleg de serviciu vă face azi o seire de complimente care vă fac să vă jenați. Dacă simțiți că flirtează și nu vă încântă ideea, spuneți-i drept în față că preferați să mențineți lucrurile între voi în sfera la nivel de job. Dacă sunteți interesați să flirtați cu colegul, invitați-l să nu o facă în timpul programului de lucru, ci, eventual, la o cafea în afara serviciului. Poate ieși ceva frumos de aici.

RAC

Comportamenul unui coleg vă scoate din sărite azi, cu atât mai mult cu cât nu este unul dintre cei vechi. Ridică unele pretenții exagerate, care vă indignează. Îi puteți explica frumos cum stau lucrurile în firmă și că, atât timp cât rămâne, în firmă ar fi recomandat să se obișnuiască cu regulamentele, pentru a nu crea tensiuni inutile.

LEU

Azi, există riscul să vă compromiteți reputația profesională. Un moment de neatenție, un moment de lipsă de concentrare poate da naștere unei gafe de proporții care ar putea fi taxată de colegi și de superiori. Mare atenție dacă este vorba despre un proiect la care lucrați cu un începător.

FECIOARĂ

Discuțiile cu partenerul de viață încep să fie din ce în ce mai dese în ultima vreme. Parcă nu mai sunteți mulțumiți de relația voastră, parcă e prea multă rutină. Ține și de voi să vă salvați relația. În primul rând, e nevoie de comunicare între voi, apoi de niște gesturi și niște activități care să vă scoată din rutină.

BALANȚĂ

Socoteala de acasă nu se potrivește, se pare, cu cea din târg. Faceți niște planuri împreună cu partenerul de viață, dar ceva sau cineva intervine și nu mai puteți duce la cap niciun plan. Nu e chiar o tragedie, dar fiți cu mare băgare de seamă ca nu cumva cel care vă strică planurile să aibă intenții ascunse, să vă folosească.

SCORPION

Aveți de luat o decizie cu privitoare la locul de muncă și o tot amânați. Simțiți că aveți nevoie de o schimbare, dar, în același timp, vă temeți de această schimbare. Ascultați-vă intuiția și încercați să nu vă lăsați influențați de teamă. Imaginați-vă că un apropiat este în situația voastră. Ce sfat i-ați da?

SĂGETĂTOR

Partenerul de viață e tot mai distant în ultima vreme și vă învinuiți că din cauza voastră a devenit atât de rece. Cel mai bine e să discutați deschis. Dacă e ceva de salvat, cu siguranță va fi salvat. Dacă nu, e mai bine să nu mai pierdeți timpul și să mergeți fiecare pe drumul lui.

VĂRSĂTOR

E o zi propice pentru a începe o dietă. Nu luați în seamă faptul că este marți. O dietă nu se ăncepe de luni, ci din momentul în care constatați că aveți nevoie. Astrele sunt de partea voastră și veți avea sorți de izbândă de data asta.

CAPRICORN

O persoană de sex opus pe care o simpatizați în secret vă face azi un compliment care vă copleșește. Din păcate, contextul astral nu este favorabil relațiilor de lungă durată, dar dacă nu asta vă doriți, ci o aventură sau un flirt nevinovat, atunci aveți undă verde. Numai nu vă atașați prea tare de persoana respectivă.

PEȘTI

Mare atenție, azi, la buzunare! Contextul astral are o influență nefastă asupra sectorului financiar, astfel că riscul de pierdere de bani este unul semnificativ. Îi puteți scăpa pe undeva, vă puteți uita pe vreo tejghea sau, pur și simplu, puteți fi înșelați – să cumpărați un produs cu o sumă mult mai mare decât face, de fapt. Oricum ar fi, nu vi mai puteți recupera, așa că fiți cu mare băgare de seamă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop