Luminița Anghel are aceeași greutate ca la 18 ani. Care e secretul siluetei sale: „Trebuie să ai și multă voință”

Luminița Anghel este mulțumită de felul în care arată, iar multe femei au fost curioase să afle cum se menține aceasta. Artista a dezvăluit ce face pentru a-și pătra aceeași greutate ca la 18 ani.

În cadrul unui interviu pentru Click!, vedeta a dezvăluit secretele siluetei sale. „Eu fac sport cu fetele mele, în mai fac 2 ani de când fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, combinat cu fasting. După ora 16.30 nu mai mănânc niciodată nimic. Excepții la petreceri, dar merg foarte rar la petreceri, poate o dată la luni de zile, nu prea ies din ritmul meu nici în weekend'.

Cântăreața are grijă să nu exagereze cu mâncatul și să aibă mese echilibrate în fiecare zi. Luminița Anghel alege să fie atentă la stilul său de viață și la sănătatea sa.

„Mănânc ce vreau, dar moderat. Fac sport mult, cum am zis, în luna mai împlinesc 2 ani, fac 10 kilometri stradal. Vară, iarnă, toamnă, oricum e vremea, eu fac sport', a spus cântăreața.

luminita-anghel-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Luminița Anghel s-a apucat de sport în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut în urmă cu 3 ani. Artista a găsit un grup de fete cu care merge să facă sport. Vedeta are acum, la 54 de ani, aceeași greutate ca la 18 ani și îi vin aceleași haine ca atunci.

„Am început să fac sport pentru sănătate. Am avut niște probleme de sănătate în 2019 cu piciorul și mi-a fost recomandat să fac cel puțin 4 kilometri de bandă. De mers pe jos sau bandă. Am bandă acasă, dar nu făceam. Am găsit gașca de fete cu care fac sport acum, am fost perseverentă. În afara faptului că mă simt foarte bine de când fac sport, acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani, intru în hainele de atunci, de când am fost la Eurovision.

„Reușesc să îmi mențin greutatea cu multă muncă și efort'

Acum am 53 de kilograme. Reușesc să îmi mențin greutatea cu multă muncă și efort. Trebuie să ai și multă voință. Eu când merg cu colegii mei la cântări, festivaluri sau când fac parte din diferite jurii, niciodată nu mă ating de mâncare. Nici nu poftesc, e vorba de mintea care este antrenată. Dacă vreau să mănânc ceva, mănânc în timpul zilei dar niciodată seara și nu mai ciugulesc nimic între mese'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete