Claudia Pătrășcanu a răbufnit, după ce Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pentru că a jignit-o: „Nu știu cine și ar permite să ceară 100.000 de euro. Mi se pare o formă de șantaj”

Claudia Pătrășcanu a avut o primă reacție după ce a fost dată în judecată de Bianca Drăgușanu, care a acuzat-o că a jignit-o în repetate rânduri în spațiul public. Fanatik spune că daunele morale pe care Bianca i le cere cântăreței ar fi în valoare de 100.000 de euro.

Multe jigniri și cuvinte dure și-au aruncat prin intermediul presei, dar și în privat Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Au avut multe motive, unul fiind Gabi Bădălău, care e actualul iubit al Biancăi și fostul soț al Claudiei, alt motiv fiind chiar copiii omului de afaceri.

Acum, Bianca Drăgușanu s-a hotărât să o dea pe artistă în judecată. Spynews.ro a publicat cererea care a fost înaintată de avocata ei: „’Am formulat o cerere privind emiterea unei ordonanțe președinți ale, care este o procedură care se judecă de urgență fără să fie nevoie de introducerea unei acțiuni de fond în mod obligatoriu, înainte de introducerea acestei cereri, tocmai de aceea se judecă cu severitate, în sensul de a se adopta de către instanță potrivit Codului Civil o serie de măsuri provizorii și anume:

Noi am solicitat Instanței de Judecată să se dispună ca pârâta Pătrășcanu Claudia Mariana să înceteze desfășurarea oricăror acțiuni defăimătoare și denigratoare sau de orice altă natură la adresa doamnei Drăgușanu, prin intermediul rețelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă sau prin orice alte mijloace de natură de a-i încălca dreptul la viață, demnitate, onoare și reputație, până la soluționarea acțiunii pe care o vom introduce, respectiv o acțiune de răspundere civilă delictuală', a transmis avocata, care a și dezvăluit că a luat legătura cu Claudia Pătrășcanu, care ar fi zis că e speriată de astfel de acțiune împotriva ei.

100.000 de euro i-ar cere daune morale Bianca Drăgușanu Claudiei. Cântăreața a reacționat pentru fanatik.ro, după ce a auzit toate acestea.

„Nu știu cum și de unde apar aceste speculații?! Nu știu cine și ar permite să ceară această sumă (în jur de 100.000 de euro, n.red.) de la mine și pe ce considerente… mi se pare o formă de șantaj, șărlătănie. Am stat trei ani într-o instanță, s-au încercat multe răutăți, șărlătanii și Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Știți cum e: când ajungi în fața unei instanțe, probele sunt baza. Eu sunt omul dreptății și cine se pune cu dreptatea, nu ajunge prea bine în viață', a spus ea.

„A fost implicată în atât de multe scandaluri de-a lungul aparițiilor ei și îmi amintesc că aceeași placă o avea. Toate aparițiile ei postate chiar de ea, atât pe YouTube, TikTok, etc… Când arată gesturi obscene, când vorbește despre bani și cum face banii și cum îi face pe oameni sărăcii și îi înjură în ultimul hal, când devine agresivă, bătăi cu bâte și certuri cu multe persoane publice.

Ea și-a creat multe probleme personale. Singură. Eu cred că uită de adevăratele probe pe care le dețin și într-o instanța când ajungi începi să scoți de nu te mai oprești și se află și ce nu ai vrut niciodată să se afle. Aici nu e mâna ei, ci mâna familiei Bădălau. Știu ce vrea și ce caută prin acest «proces». Ăștia sunt mână în mână! Acum au luat-o pe ea paravan', a mai zis ea.

De aproximativ un an de zile, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, acre e bărbat liber după divorțul de Claudia Pătrășcanu, și, momentan, nu au planuri de căsătorie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete