Cine sunt concurenții noului sezon “Te cunosc de undeva!”?

Sezonul cu numărul 13 al emisiunii  “Te cunosc de undeva!” va fi difuzat începând cu data de 8 septembrie, atunci când mai multe vedete vor suferi transformări spectaculoase. Printre concurenții noului sezon “Te cunosc de undeva!” se numără cântăreți și actori celebri care vor încerca să intre în pielea unor personaje faimoase.

Cine sunt concurenții noului sezon “Te cunosc de undeva!”?

După ce juriul emisiunii a suferit câteva modificări, actorul Cristi Iacob fiind cel care s-a alăturat echipei, producătorii au anunțat lista concurenților sezonului 13. Telespectatorii îi vor putea urmări pe Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Țociu, Alin Gheorghișan și Jean de Craiova, aceștia fiind cei care vor încerca să interpreteze cât mai bine personajele alese de ruletă pentru ei.

Toți cei 5 concurenți sunt nerăbdători să urce pe scenă.

De ani de zile îmi doream să vin la “Te cunosc de undeva!” și mă bucur că, în sfârșit, acest lucru se întâmplă. Aș vrea ca această emisiune să mă schimbe radical, să mă ajute să mă descopăr și să mă dezvolt pe partea de show”, a spus Mihai Trăistariu.

Când m-au sunat să mă invite, am crezut inițial că au greșit numărul. După o zi de gândire, am acceptat. De ce? Pentru că îmi place show-ul și felul în care s-a dezvoltat. Dar și pentru că am simțit că are nevoie de talentul și determinarea mea”,  spune Romică Țociu.

Această invitație înseamnă foarte mult pentru mine. Mi-am dorit să vin în primul rând pentru că iubesc acest format care presupune să cânt și să joc și, în al doilea rând, pentru că îmi doresc să mă fac cunoscut”, spune Alin.

După ce a anunțat public despărțirea de Misha, Connect-R se dedică mai mult carierei și pe lângă muzică, artistul a acceptat și provocarea venită din partea emisiunii “Te cunosc de undeva!”, urmând să intre în competiție.

M-am convins că e bine să vin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că este o experiență nouă din care pot învăța multe. De asemenea, am vrut să ies din starea mea de confort și, de ce nu, să-mi creez noi amintiri”, a spus Connect-R.

Pentru Jean de la Craiova este a doua participare la show-ul “Te cunosc de undeva!”, artistul încercând să își depășească de această dată limitele.

De data asta voi fi un perfecționist. Și vreau să le demonstrez telespectatorilor că pot cânta orice gen de muzică. De când am participat prima dată și până acum mi s-a mai descâlcit limba și mă simt mai în elementul meu. Cred că o să mă amuz teribil alături de noii mei colegi”, adaugă Jean.

Alături de cei 5 concurenți, pe scena  “Te cunosc de undeva!” vor urca și  Raluka si Ana Baniciu, Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu și Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.

Deschide galeria foto pentru a vedea fotografii cu cei 5 concurenți ai noului sezon “Te cunosc de undeva!”

Foto: pr

Citește și:

Dieta care o ajută pe Madonna să își mențină silueta și să aibă o energie de invidiat. Ce mănâncă în fiecare zi?

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 16 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Andrei Aradits pleacă de la Te cunosc de undeva. Unde va putea fi văzut actorul în perioada următoare

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete