Dieta care o ajută pe Madonna să își mențină silueta și să aibă o energie de invidiat. Ce mănâncă în fiecare zi?

Madonna este cântăreața care reușește să surprindă de fiecare dată, în concertele sale fiind tot timpul plină de energie. La 60 de ani, artista își menține silueta acordând o atenție deosebită dietei și sportului, cele două elemente care o ajută să țină timpul pe loc.

Este faimoasă în toată lumea, iar stilul său nonconformist o ajută să facă furori atunci când apare în fața publicului. Dacă pe scenă este rebelă și greu de stăpânit, în spatele acesteia, Madonna are o atitudine mult mai disciplinată, iar acesta este secretul care o ajută să se mențină în formă.

Dieta care o ajută pe Madonna să își mențină silueta

Având o viață agitată și petrecându-și o mare parte din timp pe scenă, Madonna știe că este nevoie de un efort suplimentar pentru a arăta perfect de fiecare dată. Dieta este foarte importantă pentru artistă, aceasta fiind adepta meselor echilibrate. Vedeta mănâncă de șase ori pe zi, trei fiind mese principale, iar restul gustări ușoare care să îi potolească foamea. Nu uită niciodată să se hidrateze și pe lângă apă, celebra cântăreață bea suc de pepene vedere, aceasta fiind preferatul ei. Batoanele proteice care conțin fructe, legume și cereale nu îi lipsesc niciodată, iar atunci când se află în timpul unui turneu, Madonna are o regulă pe care o respectă cu strictețe: nu consumă băuturi alcoolice și nu fumează, potrivit dailymail.co.uk. Pentru că mănâncă la interval de patru ore, vedeta reușește să își intensifice metabolismul și să ardă kilogramele în plus, având o silueta și o energie de invidiat.

În ciuda programului încărcat, Madonna își face mereu timp pentru sport și face mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Dansează tot timpul, urmează antrenamente de yoga, arte marțiale, box și face exerciții pentru flexibilitate, toate acestea pentru a se menține mereu în formă. Exercițiile sunt coordonate de un antrenor personal cu care artista lucrează pentru a obține cele mai bune rezultate.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Madonna.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 16 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Andrei Aradits pleacă de la Te cunosc de undeva. Unde va putea fi văzut actorul în perioada următoare

Ce dietă ține Adelina Pestrițu pentru a-și reveni după naștere

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete