Lumea filmului este în doliu! Actorul John Mahoney a murit la vârsta de 77 de ani

a murit John Mahoney

John Mahoney

Lumea filmului este din nou în doliu și asta după ce actorul John Mahoney a murit la vârsta de 77 de ani.

John Mahoney a murit la vârsta de 77 de ani

John Mahoney se numără printre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Acesta s-a născut în Blackpool, Lancashire, Anglia. Actorul este cunoscut în special pentru rolul lui Martin Crane din serialul “Frasier”. Anunțul trist despre moartea lui John Mahoney a fost făcut de către Paul Martino, managerul actorului, acesta menționând că John Mahoney a murit la Chicago, după o scurtă perioadă petrecută în spital, fără să fie precizată boala de care suferea actorul, potrivit dailymail.co.uk.

Dispariția acestuia a îndurerat pe toată lumea, iar Jeff Greenberg, cel cu care John Mahoney a lucrat pentru serialul “Frasier” a scris un mesaj emoționant pe o rețea de socializare: “Nu am cunoscut un bărbat mai bun și nici un actor mai strălucit. Am fost binecuvântați că am petrecut împreună 11 ani glorioși”, a fost mesajul lui Jeff Greenberg.

Ultima apariție Tv a lui John Mahoney a fost în anul 2015, în serialul “Războiul lui Foyle”.Pe lângă rolurile pe care le-a intrepretat în diferite producții cinematografice, actorul John Mahoney s-a făcut remarcat și în lumea teatrului.

În ceea ce privește viața personală a actorului, acesta a preferat întotdeauna discreția. Chiar dacă a avut mai multe relații de-a lungul timpului, John Mahoney nu a fost căsătorit și nu a avut copii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Uma Thurman, mărturisiri emoționante. Actrița a fost hărțuită sexual și a fost la un pas să își piardă viața

Lili Sandu, despre drumul lung de la viața dezordonată, la dieta vegană și sănătoasă: „Înainte, micul dejun era un burger, pe la ora 12 – 13' | Vedetele răspund

Cum arăta Adrian Mutu în copilărie? Fotografie de colecție cu celebrul fotbalist

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete