Lucrurile pe care nu le știai despre Cătălin Botezatu! De ce și-a sacrificat viața personală: „Pentru mine fericirea rămâne o noțiune de dicționar”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Toată lumea ar crede despre el că are o viață perfectă și că nu-i lipsește nimic. Contrar aparențelor, lucrurile nu stau deloc așa. Vorbim despre Cătălin Botezatu, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume din România, care ne face cinste țării noastre și peste hotare, prin realizările lui profesionale spectaculoase.

Muncește încă din adolescență, iar acest lucru i-a adus faima și la nivel internațional. Are mare succes în plan profesional, dar acesta a fost prețul pe care l-a plătit în schimbul unei vieți personală sănătoase. Chiar dacă de-a lungul anilor, Cătălin Botezatu a avut o mulțime de relații cu femei celebre, designer-ul nu a reușit niciodată să-și construiască o familie.

Cătălin Botezatu 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Lucrurile pe care nu le știai despre Cătălin Botezatu

În cadrul unui interviu pentru revista Avantaje, creatorul de modă a mărturisit că a ales în mod asumat cariera, în detrimentul unei familii. La 51 de ani, este mai mult singur, îi este greu, dar asta nu îl sperie. Muncește atât de mult, încât nu are timp să mai realizeze că nu are pe nimeni alături de sufletul lui când ajunge acasă.

„Viața mea de dincolo de reflectoare nu există, pentru că din 24 de ore, 20 de ore le muncesc. Am înțeles că nu poți să ai și una și cealaltă, adică și o viață personală, asta înseamnă și fericire, și succes. Am ales succesul, am ales cariera, sunt un carierist și atunci m-am sacrificat. Și nu de alta, dar pentru mine noțiunea de fericire rămâne o noțiune de dicționar. Este efemeră, este trecătoare, este un lucru de moment, de stare, pe care o regăsești din când în când, te regăsești în ea din când în când. Aș fi ipocrit să spun că am fost fericit de-a lungul anilor așa linear, nu. Am avut doar momente. Chiar dacă pare că pot avea pe orice și pe oricine, nu e chiar așa. Trecând anii, devii mai selectiv, devii mai profund și atunci pretențiile cresc,' a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru revista Avantaje.

L-am întrebat pe Cătălin cum rezistă unui ritm atât de alert de muncă, mai ales că uneori chiar mai avem nevoie și de odihnă. Răspunsul l-a dat cu zâmbetul pe buze.

„Bateriile se încarcă tot prin muncă, tot prin succesul pe care îl am, tot prin realizările pe care le am, iar dacă stau să mă gândesc, ce fac în timpul liber, dacă mai am timp liber. Citesc, ascult muzică în permanență, în mașină peste tot. Și atunci când îmi permit să am o vacanță mă retrag pe o insulă pustie, de obicei singur, chiar dacă pare ciudat, mă duc singur, îmi fac un playlist, de obicei cu muzică simfonică, și fac cât pot de mult scuba diving, mă regăsesc foarte bine în adâncuri, alături de pești în liniștea aia nebună. Fac plajă, fac sporturi de apă, vin cu bateriile super încărcate, dar se descarcă apoi imediat,' a adăugat designer-ul.

Pentru a afla mai multe detalii, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: arhiva personală

Mihaela Tudor

Citește și:

Cătălin Botezatu revine în televiziune: „Cred că va fi un sezon exploziv!' Unde va putea fi urmărit creatorul de modă?

Cătălin Botezatu, îngenuncheat de durere. Designerul a făcut primele declarații după moartea mătușii sale

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relația pe care o are cu Tania Budi, fosta iubită din tinerețe: „Nu îmi pot lua ochii de la ea'

Cătălin Botezatu trece prin momente grele! Este în doliu: „Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete