Cătălin Botezatu trece prin momente grele! Este în doliu: „Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază”

Cătălin Botezatu trece prin momente grele! Este în doliu: „Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază”

Cătălin Botezatu trece printr-o perioadă destul de grea a vieții lui. Celebrul designer este în doliu și a făcut un anunț trist chiar pe pagina sa de socialiare.

Cătălin Botezatu a scris pentru fanii săi câteva cuvinte emoționante despre moarte și a vorbit cu sinceritate despre momentele grele în care ne pierdem oamenii dragi.

Cătălin Botezatu este în doliu

Designer-ul nu a spus cine este persoana care s-a stins din viață, însă a dat de înțeles admiratorilor săi că este copleșit de durere.

„Când cineva drag moare, nu cred că este de datoria noastră să întelegem acest fapt, deoarece întelegerea este probabil ultimul sentiment de care ai parte. Mai degrabă o acceptăm de fiecare dată ca fiind un act divin, indiferent de circumstanțe şi învătăm ceva din trecerea lor în lumea cealaltă.

Când cineva moare, sufletul sau continua să existe. Este mai bine să ştim ca ei ne pot ajuta şi ne pot influenţa în continuare viaţa decât să încercăm să înţelegem ceva de neînţeles. Rămâi cu bine și Dumnezeu să te aibă în pază….', a scris Cătălin Botezatu, pe pagina sa de Facebook.

O mulțime de oameni i-au transmis mesaje de condoleanţe și l-au consolat pentru a trece mai ușor peste aceste momente grele.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Catalin Botezatu aduce legenda samurailor la Bucuresti

La aproape 50 de ani, nu s-a măritat niciodată! De ce nu a cerut-o nimeni pe Tania Budi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete