Lorelai Moșneguțu, fetiţa fără mâini, și-a îndeplinit cel mai mare vis! Cum arată apartamentul pe care l-a cumpărat cu banii de la „Românii au talent”

Vezi pozele

După ce a trăit o viață grea, se pare că acum a răsărit soarele și pe strada ei. Lorelai Moșneguțu, fetița născută fără mâini şi fără femur la ambele picioare, a avut an bun, în care a reușit să-și îndeplinească visele.

A devenit cunoscută după ce a participat la concursul „Românii au talent', de la Pro TV și a câștigat premiul cel mare de 120.000 de euro. Acum, a reușit să-și cumpere un apartament de două camere, în București, pe care l-a amenajat după gustul ei, cu mobilă făcută la comandă. Așadar, și-a petrecut sărbătorile de iarnă într-o casă nouă.

Imediat după ce a câștigat premiul Lorelai a mărturisit că vrea să-și cumpere un apartament cu banii câștigați.

„Pe uşa de la intrare o să gravez numele tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici, de la echipa „Românii au talent', juriu, producători, până la Mirabela Dauer, Luminiţa Anghel, Maria Ciobanu şi alţi prieteni de suflet. Mobila va fi una personalizată, pentru nevoile mele, eu având 1,20 metri înălţime', a spus Lorelai, pentru click.ro.

Lorelai Moșneguțu, fetiţa fără mâini, și-a îndeplinit cel mai mare vis

Imediat ce i-au intrat banii în cont, (100.000 de euro după impozitări), Lorelai alături de mama ei adoptivă au început căutările pentru o nouă locuinţă. În acestă toamnă au găsit un apartament situat la parterul unui bloc nou din Popeşti-Leordeni, foarte aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, într-o zonă liniștită.

„Mi-am luat şi un dulăpior pentru lănţişoare, agrafe, cercei şi alte nimicuri. Iar şifonierul e deja plin cu rochiţe', a povestit ea pentru sursa citată.

„Lorelai s-a implicat în toate, ea a ales culorile, mobila, a mers cu mine prin showroom-uri, pentru că doar dormitorul e făcut pe comandă. Suntem fericite, este mai mult decât am visat! E rodul muncii ei, sunt sunt mândră de ea că a realizat, la doar 15 ani, cât alţii într-o viaţă. Ştiu însă că nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul fanilor, pentru care le mulţumesc din suflet', a spus mama Vio, femeia care a înfiat-o pe Lorelai pe când avea două luni.

„Abia aştept să amenajez grădina (apartamentul, fiind la parter, are inclusă o curte de 100 mp). Îmi place mult aici, simt că e al meu', a mai spus Lorelai.

În această perioadă Lorelai învață cât poate de mult, pentru că este elevă în clasa a opta și se pregătește pentru clasa a opta.

Pentru a vedea cum arată apartamentul lui Lorelai Moșneguțu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Aniversare de neuitat pentru Lorelai Moșneguțu. Cum și-a serbat ziua de naștere?

Lorelai Moşneguţu, în prima zi de școală. Fotografii emoționante cu fetița fără mâini alături de colegii ei

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini, a făcut un anunț neașteptat! Viața ei s-a schimbat după ce a câștigat „Românii au talent'

Cu Lorelai Moșneguțu și mama ei, Viorica Pârvan, despre educație: „Pe mine, educația m-a făcut să înving orice obstacol'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate