Aniversare de neuitat pentru Lorelai Moșneguțu. Cum și-a serbat ziua de naștere?

Lorelai Moșneguțu a uimit pe toată lumea cu vocea și talentul ei, dar și cu povestea de viață impresionantă. Felul ei de a fi i-a făcut pe mulți oameni să o îndrăgească, iar în acest an, fetița a avut parte de o aniversare de neuitat.

În acest an, pe 29 septembrie, Lorelai Moșneguțu a împlinit 15 ani, iar urările au curs pe pagina ei de facebook. După ce a fost invitată să susțină un recital pe data de 23 septembrie, serbându-și astfel ziua de naștere anticipat, fetița fără mâini, care a câștigat marele premiu la concursul “Românii au talent”, a avut parte de o altă surpriză și de o aniversare de neuitat, alături de  Corul de copii ,,Anastasis”. Vizibil emoționată, Lorelai Moșneguțu a postat mai multe fotografii și o filmare de la eveniment.

Tot de ziua ei, Lorelai Moșneguțu a primit și marele premiu de la “Românii au talent”. După cum a declarat anterior, fetița va folosi suma de bani pentru a-și achiziționa un apartament adaptat nevoilor ei, care să îi ușureze viața, dar se va gândi și la cei aflați în situații dificile, donând o parte din bani persoanelor nevoiașe.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lorelai Moșneguțu.

Foto: facebook

Citește și:

Lorelai Moşneguţu, în prima zi de școală. Fotografii emoționante cu fetița fără mâini alături de colegii ei

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini, a făcut un anunț neașteptat! Viața ei s-a schimbat după ce a câștigat „Românii au talent'

Cu Lorelai Moșneguțu și mama ei, Viorica Pârvan, despre educație: „Pe mine, educația m-a făcut să înving orice obstacol'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete