Loreen, reprezentanta Suediei, a câștigat Eurovision 2023

Suedia a câștigat Eurovision 2023. Loreen este artista care a reprezentant Suedia și a reușit să strângă cele mai multe puncte cu melodia „Tattoo'.

Loreen, reprezentanta Suediei, a câștigat Eurovision 2023 cu „Tattoo', o melodie despre iubire. Din partea juriului național, cântăreața a primit 340 de puncte, iar din partea publicului 243 de puncte, anunță Libertatea.

În anul 2012, Loreen a câștigat Eurovision cu piesa „Euphoria'.

Suedia-a-castigat-Eurovision-2023-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Loreen s-a născut în Stockholm pe 16 octombrie 1983. Mai târziu, s-a mutat, împreună cu familia sa, în Västerås unde a locuit o mare parte din copilăria ei, de aceea Loreen consideră acest oraș ca fiind cel natal. Ambii ei părinți sunt din Maroc, iar Loreen este de origine berbero-marocană. Loreen a devenit cunoscută publicului suedez după ce a participat, sub numele Lorén Talhaoui, la ediția din 2004 a concursului Idol.

Clasament Eurovision 2023

 1. Suedia
 2. Finlanda
 3. Israel
 4. Italia
 5. Norvegia
 6. Ucraina
 7. Belgia
 8. Estonia
 9. Australia
 10. Cehia
 11. Lituania
 12. Cipru
 13. Croația
 14. Armenia
 15. Austria
 16. Franța
 17. Spania
 18. Republica Moldova
 19. Polonia
 20. Elveția
 21. Slovenia
 22. Albania
 23. Portugalia
 24. Serbia
 25. Regatul Unit
 26. Germania

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

 • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
 • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
 • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
 • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
 • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
 • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete