Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent” sezonul 13 și premiul de 120.000 de euro: „Sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună”

Rareș Prisacariu a câștigat vineri seară marele trofeu „Românii au talent', premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent.

Într-o finală spectaculoasă, Rareș a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin versurile recitate și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa. Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine: Olya și Valera, Oleg Spînu, Monique Family, Bianca Avram, Eduard Dragu, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Sara Piliego și Carina Veghiu. Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 13, Rareș: „Mă simt foarte bine, sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis.

I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har'. Un sezon magic s-a încheiat, însă talentul merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent!

rares-prisacariu-castigator-romanii-au-talent-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cine e Rareș Prisacariu

Rareș Prisacariu are 7 ani și este elev la Școala Gimnazială nr. 7 din Botoșani. Aspirația sa este să devină actor de renume atât în țară, cât și peste hotare. Muncește din greu pentru a-și atinge obiectivele încă de la o vârstă fragedă, urmând cursurile de actorie de la Școala Populară de Artă „George Enescu' Botoșani.

El are o poveste incredibilă. A citit peste 200 de cărți, autorul său preferat fiind Mihai Eminescu. Spune că poezia lui preferată este „Scrisoarea a III-a', deoarece Mircea cel Bătrân este foarte ferm. Rareș Prisacariu susține că „investiția în educație este soluția', scrie playtech.ro.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete