Loredana Chivu, la un pas de tragedie. Familia sa a sunat la 112

Loredana Chivu, la un pas de tragedie. Familia sa a sunat la 112

La o zi după ce s-a aflat că Loredana Chivu suferă de o boală gravă, familia acesteia a găsit-o aproape inconștientă în casă din cauza unor dureri puternice. Aceștia au sunat la 112, iar echipajul sosit la fața locului i-a administrat un tratament perfuzabil, însă a primit o nouă veste tristă.

„Astăzi, când m-am trezit, am avut dureri foarte puternice, extrem de puternice. Am stat așa timp de patru ore, după care familia mea a hotărât să cheme salvarea pentru că nu eram prea conștientă. Până să vină salvarea, pentru că a durat ceva timp, undeva la 50 de minute, din ce știu de la apropiații mei, am fost cumva într-o stare de inconștiență.

M-am trezit în momentul în care cei doi medici de la ambulanță au intrat la mine în casă și m-au întrebat ce am. Am descoperit că am probleme cu rinichiul, pe partea dreaptă. Mi-au pus perfuzii și m-au stabilizat pe moment', a declarat fosta Loredana Chivu în cadrul emisiunii „Showbiz Report'.

Recomandarea medicilor a fost cât mai multă odihnă în perioada ce urmează având în vedere că suferă și de septicemie, iar situația ei este destul de complicată, fiind nevoită să caute ajutor la specialiști din afara granițelor.

„Acum, starea mea de sănătate este bună. Am avut dureri groaznice, de nesuportat. Credeam că nu-mi revin, nici măcar nu realizam de la ce provin acele dureri. Sunt și speriată, pentru că mă gândesc că organismul meu nu mai este într-o stare atât de bună precum știam eu că este. O să trebuiască să iau suplimente care să-mi crească imunitatea, să mă hrănesc mai bine. Medicii mi-au spus să stau acasă', a mai spus fosta asistentă TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete