Loredana Chivu, grav bolnavă. Diagnostic crunt pus de medici

Loredana Chivu, grav bolnavă. Diagnostic crunt pus de medici

Loredana Chivu are de traversat o perioadă extrem de grea, iar viața sa este în pericol. De curând, aceasta s-a întors din Dubai și trebuie să ia în piept cele mai dificile probleme ale sale.

Fosta asistentă TV a mărturisit cu durere în suflet în cadrul unei emisiuni că suferă de septicemie, iar situația ei este destul de complicată.

„Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită', a spus Loredana Chivu, potrivit spynews.ro.

Medicii din România i-au pus acest diagnostic crunt și refuză să o trateze din cauza complexității bolii, motiv pentru care focoasa blondă caută ajutor în afara granițelor.

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul.

Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită', a mai spus Loredana Chivu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete