Daniela Gyorfi, depresivă și distantă față de soțul ei

Daniela Gyorfi, depresivă și distantă față de soțul ei

Daniela Gyorfi a fost invitată în emisiunea „La Măruță' și a făcut mărturisiri uluitoare despre căsnicia sa. Ea a explicat motivul pentru care nu doarme alături de soțul său, ci lângă fetița lor, Maria.

Daniela Gyorfi și George Tal au fost prezenți în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță și cu ajutorul unor desene au fost nevoiți să își mărturisească dragostea pe care o au unul față de celălalt.

Partenerul vedetei a declarat că soția sa este extrem de vorbăreață și nu-i place să stea în bucătărie. Glumind sau nu, George Tal s-a „plâns' că nu mai are păr pe cap din cauza numeroaselor discuții pe diferite subiecte pe care aceasta le abordează.

„Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată, mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată, vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează', a declarat George Tal în emisiune.

Ulterior, Daniela s-a văzut nevoită să adauge: „Și-a făcut implant din cauza asta, dar eu l-am trimis'. În urmă cu câteva zile, cântăreața a recunoscut că nu a fost ocolită de boala secolului, și anume depresia, în contextul creat de pandemia de coronavirus.

„Pandemia ne-a afectat pe toți. Dar există o speranță. Numai uniți putem să trecem peste acest moment. Să nu credeți că nu am avut depresie, am depresie. E sunt artist, eu nu știu să fac altceva.

Copilul meu a înțeles că trebuie să stea acasă. George este impresar. Am avut niște bani puși de-o parte. Am vrut să facem niște investiții. Eu simt lipsa spectacolelor, duc lipsa contactelor cu oamenii. Ce fac dacă rămân fără bani? Dar cred că anul acesta se va termina pandemia', a recunoscut artista.

Acum, în emisiunea lui Măruță, un alt secret al familiei a fost dezvăluit de Daniela. George Tal sforăie și este deranjant pentru ea, acesta fiind și motivul pentru care nu dorm împreună.

„Sforăie foarte tare, nu putem să dormim. Dorm cu Maria, nu dorm cu el. Am mai dormit și împreună, dar sforăitul e problema', a spus artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete