Petru Păun, actorul din „Fructul oprit”, face furori de când a devenit cunoscut! Ce face pentru a avea o silueată de invidiat

Petru Păun 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

A captat atenția încă de la prima apariție în „Fructul oprit', iar pe parcursul difuzării serialului la Antena 1, a reușit săștige numeroși fani. Admirat pentru fizicul său, Petru Păun, carismaticul actor care îl interpretează pe Alex Iova în serial, are grijă să nu se abată de la câteva reguli importante care îl ajută să se mențină în formă.  

Are o formă fizică de invidiat și o mulțime de  bărbați și-ar dori să arate ca el. Pentru asta, Petru Păun a muncit mult și a avut voința de a păstra un stil de viață sănătos și disciplinat, încă din adolescență.

La 16 ani a început să frecventeze sala de fitness, iar la 19 ani a ales să devină vegetarian. De-a lungul timpului, a urmat diverse studii care l-au ajutat să-și susțină stilul adoptat, iar apoi a ajuns să dea mai departe cunoștințele acumulate. Petru Păun, actorul care îi dă viață lui Alex Iova în „Fructul oprit', are în vedere câteva lucruri esențiale pentru o viață sănătoasă și armonioasă.

Șapte reguli de la care Petru Păun, actorul din „Fructul oprit', nu se abate

„1. Respect perioadele de digestie ale fiecărei mese, în funcție de cantitatea de mâncare și de tipul de alimente consumate.

  1. Nu mănânc dacă nu îmi este foame. Doar în cazul apei, o consum și când nu îmi este sete.
  2. Beau lichide doar înainte de masă cu 15-30 de minute. Niciodată în timpul mesei. Uneori la 30 de minute după masă, consum un ceai cald cu efect digestiv.
  3. Nu mă supraalimentez. Mănânc puțin și caut să mă concentrez pe alimente bogate în nutrienți.
  4. Nu sunt extremist sau radical. Îmi dau voie să mănânc și alimente pe care nu le consider cele mai sănătoase, ca o formă de a evita să devin rigid, dar și pentru a-mi aminti de ce nu mănânc acele alimente.
  5. Consum doar sucuri din fructe, netratate termic.
  6. Nu mă culc după ce am mâncat.', a explicat Petru Păun, actorul din serialul „Fructul oprit'.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Petru Păun, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arăta Petru Păun înainte să înceapă filmările pentru serialul „Fructul oprit': „Să spunem că aveam un look mai boem'

Mulți nu știau asta despre el! Cât de mult i s-a schimbat viața lui Petru Păun, actorul din „Fructul oprit', de când a renunțat la carne

Cine este Petru Păun, frumușelul cu ochi verzi din serialul „Fructul oprit'? A captat atenția tuturor chiar de la prima apariție

Momente tensionate în serialul „Fructul oprit'! Tudor află despre idila Soniei cu Alex Iova: „Am vrut să nu te mai văd'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete