Când se va afla despre povestea secretă dintre Alex Iova și Sonia, din serialul „Fructul oprit”? Ioan, față-n față cu cei doi: „Sunteți niște nimicuri!”

În această seară se va difuza episodul 21 din serialul „Fructul oprit', de la Antena 1. Vor fi momente emoționante, răsturnări de situație și suspans. Membrii familiei Caragea află o veste importantă, iar Ioan decide să-i confrunte pe Alex și Sonia.

Am făcut testul de sarcină. Este pozitiv', o anunță Sonia (interpretată de Michaela Prosan) pe mama sa, Roxana (Carmen Tănase).

„Faci un Caragea, te-ai scos!', este reacția Roxanei.  

„Proasto! Este copilul lui Alex?', continuă ea.

„Dacă asta este ocazia mea să fug cu Alex în lume?', se gândește Sonia.

Când se va afla despre povestea secretă dintre Alex Iova și Sonia, din serialul „Fructul oprit'?

Mircea, care este interpretat de Mihai Călin, îl sfătuiește pe Ioan (Vlad Gherman) să rupă tăcerea și să-i spună Anei, care este interpretată de Cristina Ciobănașu, ce se întâmplă între cei doi.

„Spune-i adevărul, ca să poți să respiri!', i-a spus Mircea lui Ioan.

Ioan profită de faptul că îi vede pe Alex (Petru Păun) și Sonia împreună și îi confruntă.

Cât credeți că mai puteți să faceți jocul ăsta? Nu aveți pic de rușine?!', răbufnește el.

„Tu uiți cu cine vorbești?', îl întreabă Sonia. 

„Nu, nu uit cu cine vorbesc, știu foarte bine. Și dacă până acum am crezut că el e ăla care trage de tine, mi-am dat seama că m-am înșelat. Sunteți amândoi la fel! Niște nimicuri, asta sunteți!', le spune el.

Mircea o avertizează pe Sonia că povestea dintre ea și Alex trebuie să se încheie, înainte ca lucrurile să ia o întorsătură urâtă.  

„Mi-ai reproșat că ți-am omorât tatăl, dar ce faci tu este mai rău! Ce s-a întâmplat cu tatăl tău a fost un accident, dar ce-i faci tu Anei este crimă cu premeditare (…) Ana poate să moară dacă află, și o să fie vina ta și a lui Alex!', i-a spus Mircea.

Ioan încearcă să-i atragă atenția Anei. Ana, dacă se întâmplă ceva și nu o să mai aibă loc nunta…', îi spune el. 

„O să aibă loc o înmormântare, a mea', îi mărturisește ea.

Cum va primi Tudor Caragea (Adrian Titieni) vestea sarcinii Soniei, ce se va întâmpla cu povestea ei cu Alex, cum va evolua relația lui Alex cu Ana, toate aceste secvențe vor putea fi urmărite în episodul 21, în această seară. Au mai rămas trei episoade din primul sezon al serialului, dar povestea producției nu se va încheia aici, „Fructul oprit' urmând să aibă și al doilea sezon.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Ce se va întâmpla cu relația lui Alex cu Sonia, din serialul „Fructul oprit'? Ioan îi dă de gol: „O să rupi logodna sau, altfel, o să vadă toată lumea filmulețul ăsta, jur!'

Petru Păun, actorul din „Fructul oprit', face furori de când a devenit cunoscut! Ce face pentru a avea o silueată de invidiat

Momente tensionate în serialul „Fructul oprit'! Tudor află despre idila Soniei cu Alex Iova: „Am vrut să nu te mai văd'

Liviu Vârciu revine la marea lui pasiune: „Dragostea mea cea mai mare este filmul!' Ce rol va avea în serialul „Fructul oprit'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete