TOP DESTINAȚII DE VACANȚĂ ÎN 2022

Unde vom pleca în vacanță anul acesta?

Sunt șanse destul de mari ca din a doua jumătate a lunii februarie să asistăm la o scădere constantă a numărului de cazuri de COVID, iar valul 5 să se încheie în această primăvară. Nu știm dacă anul 2022 va fi un an fără restricții în ceea ce privește călătoriile dar am face bine să ne pregătim pentru vacanțe din timp.

Reaprindem dorința de a călători

Pentru că nu s-a putut călători o perioadă lungă de timp, turiștii românii vor să afle cât mai multe informații despre oportunitățile pe care operatorii de turism le pun la dispoziție anul acesta.

Am aflat într-un interviu realizat de redacția Avantaje care sunt destinațiile preferate de români în 2022, cât costă o vacanță de cinci stele, în ce condiții se poate călători în siguranță și care sunt capcanele de care trebuie să ne ferim când ne alegem vacanța.

Studiile spun că oamenii vor cheltui anul acesta, în medie, cu 39% mai mult pentru vacanțe decât în anul 2019, înainte de începerea pandemiei. Potrivit studiului, dorinţa de a evada către destinaţii însorite a crescut și tot mai mulți vor să evadeze din spațiul urban.

Priorităţile de călătorie sunt diferite

După o perioadă incertă, cu foarte multe călătorii și zboruri anulate turiștii își doresc să existe o mai mare flexibilitate pentru rezervări și modificări inerente plus standarde sanitare ridicate. Se așteaptă ca hotelierii să se folosească de aplicații gen WhatsApp pentru a comunica eficient cu clienții cazați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber