Lindsay Lohan, dezvăluiri despre noul său film și despre proiectele viitoare: „Mi-a lipsit foarte mult”

Timp de aproape 25 de ani, Lindsay Lohan a fost eroina adorabilă din filme memorabile precum “Capcana părinților”, “Freaky Friday” și “Mean Girls”. După ce a luat o scurtă pauză de la rolurile principale de la Hollywood, Lohan, în vârstă de 36 de ani, s-a întors oficial la rădăcinile sale comice sub forma unui film de sărbători plin de emoții intitulat Falling for Christmas, difuzat acum pe Netflix.

În Falling for Christmas, Lohan o interpretează pe Sierra Belmont, moștenitoarea unei dinastii de hoteluri de lux. În urma unui accident bizar de schi, ea se trezește cu amnezie, iar evenimentele neașteptate care urmează îi pun viața în perspectivă femeii privilegiate, ajutând-o în același timp să își descopere adevăratul și productivul scop.

Fiind atât vedeta filmului „Falling for Christmas”, cât și producător executiv al proiectului, Lindsay Lohan a dezvăluit cum se simte de când a revenit pe ecrane, dar și cum a fost să participe activ în spatele scenei în procesul de realizare a filmului.

„Mi-am dat seama cu adevărat cum este să revin abia când am început să filmăm. Am fost ca și cum ‘Oh, Doamne, chiar am mai mult de spus decât credeam`. Întotdeauna sunt atentă la toate micile detalii de pe platoul de filmare, așa că faptul că acum pot avea acest rol a fost foarte interesant pentru mine.

De asemenea, chiar am reușit să mă implic pe deplin în procesul de editare și toate aspectele finale după ce filmul a fost pus la punct. M-am dedicat total și este un rol diferit pe care îl iubesc cu adevărat și la care nu vreau să renunț prea curând. Am fost pe platourile de filmare toată viața mea, așa că simt că am asta de oferit acum, așa că îmi doresc să valorific această parte”, a declarat actrița într-un interviu Forbes.

Lindsay Lohan avea doar 12 ani când rolul ei de mare succes din filmul Disney The Parent Trap (1998) a avut premiera în cinematografe. După 24 de ani, actrița a vorbit despre schimbarea mentalității și a abordării față de ceea ce se întâmplă acum la Hollywood.

„Nu gândesc diferit. Cred că poate pentru că a trecut atât de mult timp de când am fost pe platou, a fost ca o nouă emoție pe care nu am mai simțit-o de mult timp. Totul a fost revigorant pentru mine. A fost un mod complet diferit de a începe, de a intra pe platou și de a face filme din nou, ceea ce mi-a lipsit foarte mult și nu mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit”, a mărturisit Lindsay Lohan raportându-se la filmul „Falling for Christmas'.

S-a anunțat deja că următorul film al lui Lohan va fi o altă comedie romantică intitulată Irish Wish, ca parte a contractului de două filme cu Netflix. De asemenea, ea continuă să găzduiască podcastul său The Lohdown, unde vorbește cu persoane creative dintr-o gamă largă de industrii despre ascensiunea lor profesională și personală spre succes. Mai mult decât atât, actrița are planuri mari de viitor.

„Cred că sunt întotdeauna genul de persoană care vede ce vine și ia lucrurile așa cum vin, oriunde mă conduc scenariile. Îmi place să fac comedii romantice, așa că asta e ceva ce voi căuta și voi face o tonă de astfel de filme când va fi momentul potrivit, dar cu siguranță există și altele. Nu am făcut niciodată un film de acțiune. Mi-ar plăcea să fac ceva cu Marvel, doar să văd ce îmi iese în cale și sunt deschisă la diferite roluri', a mai spus actrița, potrivit sursei de mai sus.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber