Linda Hamilton, anunț emoționant pentru fani după o lungă absență

În rolul firavei Sarah Connor din franciza Terminator a devenit un simbol al puterii și al rezistenței. Cu toate acestea, în spatele scenei, Linda Hamilton s-a confruntat cu propriul ei chin personal. Dar, cu o forță și o determinare remarcabile, ea și-a depășit obstacolele, iar acum este pe cale să revină pe marele ecran. Povestea ei dovedește că adevărații eroi pot face față celor mai negre momente și pot ieși mai puternici ca niciodată.

La fel ca personajul ei din Terminator, Linda Hamilton a trebuit să lupte cu curaj și în viața reală, dar cu un inamic diferit, o afecțiune mentală care provoacă schimbări majore și neașteptate de dispoziție. Pentru a agrava situația, aceasta a rămas nediagnosticată timp de decenii, afectând cariera și viața privată a lui Hamilton.

După ce a trecut prin două divorțuri, actrița a făcut un pas înapoi din lumina reflectoarelor. Primul ei soț a părăsit-o pe actriță în timpul sarcinii cu fiul lor Dalton, deoarece nu mai era capabil să facă față comportamentului ei imprevizibil.

Linda Hamilton chiar și-a cerut scuze public mai târziu față de fostul ei iubit, după ce a recunoscut cât de mult au afectat ieșirile ei relația:

„Dacă eu sufeream sau mă supăram pe soțul meu pentru cea mai mică jignire, el suferea. Nu exista capacitatea de a mă îndepărta de starea mea și de a mă gândi la ceilalți oameni din încăpere și la modul în care poate că nu ar fi vrut să fie târâți în asta”, a declarat în urmă cu un an actrița, scrie Express.

A doua căsătorie a fost cu regizorul James Cameron, cu care are o fiică, Josephine. Din păcate, cuplul s-a despărțit în 1999, după opt ani petrecuți împreună.

În 1994, Hamilton a fost în sfârșit diagnosticată cu tulburare bipolară, ceea ce i-a oferit șansa de a porni pe calea recuperării. De atunci, actrița în vârstă de 66 de ani a încercat să îi ajute și pe alții cu aceeași afecțiune, vorbind public despre ea.

După ce a apărut în mod surprinzător în 2019 Terminator: Dark Fate, ea este pregătită să revină din nou în forță. Spre bucuria fanilor ei, ea va reveni pe marele ecran foarte curând.

La un eveniment Netflix, colegul ei de platou din Terminator, Arnold Schwarzenegger, a prezentat un videoclip în care Hamilton a împărtășit o veste încântătoare: va juca în sezonul 5 din Stranger Things:

„Mă bucur să te văd, Arnold. Hai să luăm cina în curând”, a spus Hamilton în videoclip și a anunțat că va ajunge în curând în Hawkins, scrie Bright Side.

Ea însăși fană a serialului, Hamilton a glumit, de asemenea, spunând că nu știe „cum să fie o fangirl și o actriță în același timp”, dar a promis că „va lucra la asta”, mai scrie sursa citată anterior.

Foto: Hepta

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete