Adelina Pestrițu a spus ce planuri are pentru următorii 10 ani: „Sper să mai vină un copil” EXCLUSIV

Adelina Pestrițu are planuri mari pe plan profesional, dar și pe plan personal. Vedeta ne-a dezvăluit că își dorește să devină mamă din nou.

Adelina Pestrițu ne-a dezvăluit că își dorește să mai aibă un copil. Vedeta are deja o fiică, pe nume Zenayda, care a venit pe lume în luna august a anului 2018. Maternitatea este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat și ne-a declarat că își dorește să mai aibă un copil în viitorul apropiat.

„Peste 10 ani… nu știu. Sper să mai vină un copil. Știu că au fost multe articole în ultimul timp că sunt însărcinată, dar nu sunt. Îmi doresc un al doilea copil. Îmi doresc ca Zeny să fie fericită, sănătoasă', a declarat Adelina Pestrițu pentru Avantaje.

Vedeta a vorbit și despre viața sa profesională, recunoscând că este o persoană ambițioasă și că își dorește să facă lucruri mari în carieră. Ea a menționat că își dorește să aibă cât mai multe proiecte și se bucură că este pe placul atât de multor persoane.

adelina-pestritu-14SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 15)

Noul proiect The Face Awards by Avantaje a fost un real succes: brandul își continuă drumul început acum 27 de ani, punând accentul pe valorile pe care le-a susținut dintotdeauna și aducând în prima linie, femeile emblematice ale momentului, eroine anonime sau personalități marcante din spațiul public, care prin vocile și imaginile lor, devin catalizatori pentru un bine comun.

Premiul The Face Awards pentru CEA MAI EDUCATIVĂ CAMPANIE DIN SOCIAL MEDIA i-a fost atribuit Adelinei Pestrițu pentru eforturile ei de a învăța noile generații, și nu numai, regulile bunelor maniere, prin puterea exemplului. Astăzi, acum, nu frumusețea nepământeană a Adelinei Pestrițu te izbește, ci liniștea bizară cu care se înconjoară și, paradoxal, VOCEA ei din social media care devine din ce în ce mai auzită. Calcă ușor, neapăsat, vorbește cu grijă, ca și cum n-ar vrea să zdrobească cu stridențe, cuvintele, zâmbește fin, ca o părere, stă cu capul în jos, apoi îl ridică brusc, și te învăluie în cel mai fermecător iris de smarald. Subiectul bunelor maniere pe care Adelina și l-a asumat pentru o amplă campanie pe platformele ei i-au adus respectul și recunoașterea cuvenite.

„E o provocare zi de zi să creez lucruri frumoase pentru comunitatea mea, cel puțin sper că sunt frumoase și educative. Iată că în anul 2023 contentul educativ încă este premiat, ceea ce mă bucură foarte mult. Desigur, sunt multe canale de unde avem ce învăța, mulți youtuberi, vloggeri, influenceri care ne expun informații folositoare, dar când acest premiu ajunge la mine nu pot să spun decât că mă bucur și că sunt recunoscătoare. Dincolo de eforturile pe care orice om le face în meseria asta, să știți că le fac cu drag, pentru că știu că voi, cei din comunitatea mea, sunteți mereu alături de mine', ne-a spus Adelina Pestrițu la eveniment.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete