Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion! Când va deveni mamă: „De foarte mulți ani îmi doream acest lucru”

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de câtiva ani, iar relația lor a stârnit mai multe controverse de-a lungul timpului, mai ales pentru faptul că prezentatorul și-a părăsit soția pentru ea.

Nu a contat nici faptul că Răzvan Simion avea doi copii, cu fosta lui nevastă, Diana Simion. Lidia Buble a intrat rapid în viața și în casa lui. În prezent, relația dintre Răzvan și Lidia este destul de solidă, iar cei doi au din ce în ce mai multe activități împreună.

Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion

În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Lidia Buble a vorbit despre o eventuală nuntă cu Răzvan și a mărturisit că și-ar dori să devină mamă.

„De foarte mulți ani îmi doream acest lucru! Sincer, eu încă sunt un copil și o să mai rămân așa ceva timp. Copiii vor veni pe lume atunci când va dori Dumnezeu. Și, cum eu provin dintr-o familie numeroasă, așa îmi doresc și mie, mulți copii. Dar toate la momentul potrivit, pentru că acum încă mă bucur de latura mea copilăroasă. 

Nu suntem logodiți, ne iubim și respectăm foarte mult dar, la fel ca în cazul copiilor, nu este cazul. Ne simțim foarte bine așa, iar confirmarea relației noastre constă în sentimentele pe care ni le purtăm,' a spus Lidia Buble, pentru sursa citată.

Lidia Buble și Răzvan Simion produc bani împreună

Cei doi petrec destul de mult timp împreună chiar dacă au preocupări diferite. Răzvan Simion a devenit între timp managerul Lidiei, iar cei doi fac o echipă foarte bună.

„Amândoi avem o viață plină, dar cu activități comune. El este managerul meu, așa că împărțim ambele aspecte, partea profesională cu cea personală. Răzvan este cel mai bun profesionist cu care eu puteam lucra vreodată, de la care am învățat și învăț multe lucruri. Este omul care m-a maturizat cel mai mult, din punct de vedere profesional.

Ne-am făcut planuri de vacanță chiar în perioada imediat următoare, în zilele în care nu am cântări și nici filmări pentru „Next Star'. De obicei, când avem timp liber, mai fugim, așa, într-o minivacanță, pentru a ne relaxa și scăpa de stresul cotidian,' a adăugat cântăreața.

Răzvan Simion şi Lidia Buble sunt împreună de aproximativ trei ani. În vara anului 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Ulterior, a confirmat oficial relația pe care o avea cu Lidia Buble. Cântăreața este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Lidia Buble a împlinit 25 de ani! Ce cadou i-a făcut iubitul ei, prezentatorul Răzvan Simion

Lidia Buble, jurat în cadrul unei emisiuni de talente: Sper să fac față emoțiilor din cadrul concursului'

Lidia Buble a dezvăluit motivul pentru care Răzvan Simion nu i-a cunoscut părinții până acum: Tata mi-a spus că…'

Lidia Buble și Răzvan Simion, surprinși certându-se! Imagini neașteptate cu cei doi

Lidia Buble și-a schimbat look-ul radical! A renunțat la părul blond, iar admiratorii nu au recunoscut-o

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete