Lidia Buble, jurat în cadrul unei emisiuni de talente: “Sper să fac față emoțiilor din cadrul concursului”

Vezi pozele

Lidia Buble este pregătită pentru o nouă schimbare în viața profesională și dacă până acum și-a dedicat tot timpul muzicii, cântăreața urmează să devină jurat în cadrul unei emisiuni de talente.

În timp ce iubitul său, Răzvan Simion, a anunțat că renunță la postul de prezentator al emisiunii “X Factor”, Lidia Buble se află la polul opus și a luat decizia de a se implica într-un proiect de televiziune. Mai exact, cântăreața a acceptat provocarea de a face parte din componența juriului emisiunii de talente “Next Star”.

Lidia Buble, jurat în cadrul unei emisiuni de talente

Cu toate că meseria de jurat nu este una ușoară și implică o mare responsabilitate, Lidia Buble se simte pregătită pentru un astfel de rol, emoțiile puternice fiind singurul ei motiv de îngrijorare.

“Propunerea pe care am primit-o, de a face parte din juriul “Next Star”, a fost bucuria sfârșitului de primavară. Sper să fac față emoțiilor din cadrul concursului, pentru că nu a existat vreo ediție Next Star' la care eu să nu vărs măcar o lacrimă. Nu știu alții cum sunt, dar eu nu vreau succes nemăsurat, bani cu nemiluita sau palate, ci îmi doresc, deși știu că nu se poate, să rămân copil mult timp de acum încolo. Sper ca fiecare spectator să regăsească, în momentele “Next Star”, bucățele din copilăria peste care a trecut, poate, prea repede”, a spus Lidia Buble.

Artista îți propune să nu se transforme într-un crtic al concurenților, ci să se apropie cât mai mult de aceștia, devenindu-le astfel prietenă.

“Nu voi fi doar un jurat, ci vreau să devin prietena concurenților de pe scenă. Mi-aș fi dorit să fi avut și eu, când eram de vârsta acestor copii, șansa unui astfel de concurs, deși eu nu l-am privit niciodată ca pe un concurs, ci ca pe un spectacol al poveștilor de calitate și al bunului gust.”, a declarat Lidia Buble.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lidia Buble.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Meghan Markle, surpriză pentru Kate Middleton chiar în ziua nunții. Ce cadou i-a făcut cumnatei sale?

Ce spune chirurgul estetician Oana Vlăsceanu despre Meghan Markle? Are sau nu ducesa de Sussex intervenții estetice?

Cum arată primele imagini oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle? Ședință foto emoționantă

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete