Lidia Buble și Răzvan Simion nu-și vor petrece sărbătorile împreună. Care este motivul?

Lidia Buble și Răzvan Simion

Într-un timp, am putea spune, relativ scurt, Lidia Buble (26 de ani) a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, asta datorită atât calităților vocale, cât și personalității sale pozitive și efervescente.

De mai mulți ani, solista formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion (49 de ani), co-moderator al show-ului matinal Neața cu Răzvan și Dani.

Lidia Buble și Răzvan Simion nu-și vor petrece sărbătorile împreună. Care este motivul?

Anul acesta, sărbătorile nu și le vor petrece împreună. „De sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia.

Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem și la colindat.

O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia, pentru VIVA!.

Lidia Buble provine dintr-o familie credincioasă și totodată numeroasă, având 4 surori (Lorena, Estera, Diana și Daniela) și 6 frați (Daniel, Iosif, Simion, Corneliu, Elisei și Beniamin).

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie. Nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta … o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele …

Părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și de nebunia asta.

Ne-au zis să-l aducem pe cel cu care avem de gând să ne întemeiăm o familie.”

Cum se înțelege Lidia Buble cu copiii prezentatorului TV?

Răzvan Simion a mai fost anterior căsătorit și are doi copii, un fiu și o fiică, Tudor și Ianca. În urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat revistei VIVA!, Lidia Buble a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi.

Cântăreața a mărturisit și că a lăsat lucrurile să decurgă de la sine, din dorința de a nu forța relația în vreun fel. Având o fire jucăușă și copilăroasă, Lidia s-a apropiat fără dificultăți de cei mici. Anul trecut, cei patru au călătorit împreună într-o vacanță la Disneyland, unde s-au distrat de minune.

„Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Suntem ca două surori (n.r. – ea și fiica prezentatorului TV, Ianca).

Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate.

E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat artista pentru sursa anterior menționată.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro