Lidia Buble și Harlys Becerra, despărțire discretă?

Lidia Buble are parte în această perioadă de o atenție crescută: participarea în competiția Asia Express, lansarea noi piese și colaborările muzicale pentru finalul de an, plus prezența constantă în mediul online. Însă nu totul e roz în viața artistei.

Lidia Buble este, în ultima vreme, un nume despre care se discută des, în diferite contexte. Cel mai recent dintre acestea este implicarea într-un dosar DIICOT, pentru dare de mită unor polițiști rutieri, ca să nu sufle în aparatul de etilotest, și pentru a scăpa de o sancțiune contravențională legată de restricțiile de circulație de la începutul anului.

Un alt context, la fel de mediatizat, a fost povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de un actor cubanez cunoscut, Harlys Becerra. Cei doi au petrecut mai multe vacanțe împreună, au vizitat chiar și România, afișându-se ca fiind foarte îndrăgostiți. În mediul online, cei doi își lăsau unul altuia comentarii, iar artista chiar a declarat:

„Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi’, a spus, la acea vreme, Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble și Cuza, de la Noaptea târziu?

După vacanța din România însă lucrurile s-au răcit între cei doi, iar fanii au observat că și schimburile de replici din mediu online s-au rărit până ce au dispărut complet. Se vehiculează faptul că distanța dintre cei doi și proiectele pe care artista le are în țară i-ar fi împiedicat pe artiști să-și continue relația.

Lidia Buble nu a făcut niciun comentariu legat de acest subiect. Cu dorința mărturisită încă din competiția Asia Express de a se căsători, aceasta glumește și în prezent cu foștii colegi de emisiune. Astfel că, într-una din seri, în cadrul unei reuniuni cu participanții emisiunii, aceasta a fost „cuplată' cu nimeni altul decât Cuza, de la Noaptea Târziu.

LidiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Vica Blochina vrea să plece definitiv din România

Foto: Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro