Simona Hapciuc, prima apariție după scandalul cu Nasrin Ameri de la Antena Stars: „Aveam momente când plecăm de la emisiune, ajungeam acasă și plângeam”

Simona Hapciuc a povestit ieri la „Teo Show', ce anume a adus-o recent pe prima pagină a ziarelor. Aceasta e în conflict cu Nasrin Ameri, fosta ei colegă de la Antena Stars.

Vedeta este, de câteva zile, protagonista unui scandal intens mediatizat, fosta asistentă TV fiind de ceva vreme într-un conflict cu prezentatoarea Nasrin Ameri. „Vreau să încep prin a spune că eu am fost scandalizată de titlurile din ziare și într-adevăr, o ceartă a fost, dar nu a fost mai mult decât o ceartă! (…) Nu am să știu niciodată de la ce a plecat (…)', își începe dezvăluirile Simona Hapciuc. Conflictul dintre cele două foste colege ale aceleiași emisiuni s-a dezvoltat în timp, iar lucrurile au luat o turnură alarmantă. „Ideea este că la mine se adunaseră foarte multe și că eu deja ajunsesem să mă rog de șefii mei să mă dea afară (din emisiune – n.r.). Ajunsesem la terapie din cauza ei (a colegei de emisiune – n.r.) Aveam momente când plecăm de la emisiune, ajungeam acasă și plângeam. M-a găsit fiul meu plângând în baie (…)', acestea sunt parte din mărturisirile inedite făcute de Simona Hapciuc, la Teo Show.

simona-hapciuc-scandal-nasrin-ameri-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fosta asistentă TV a povestit cu lux de amănunte și cum au decurs lucrurile în ziua în care lucrurile „au dat pe-afară'. „În ziua respectivă au avut două atacuri din partea ei. (…) În pauză de publicitate ne-am dus în baie. Și asta a fost greșeala mea, faptul că fiind foarte nervoasă am început să o înjur (…) Moment în care ea a încercat să-mi dea cu palma și eu am prins-o de mâini și am împins-o. În momentul în care am împins-o, ea a început să țipe. Presă a scris că eu am tumefiat-o la față, dar ea peste trei zile a fost în emisiune. Nu știu dacă au venit ambulanțe, pentru că eu am plecat. (…)

Pe de o parte eu am plecat foarte fericită din emisiune (…) Toată lumea a văzut că am plecat cu zâmbetul pe buze (…) Nu a existat absolut nicio palmă pe care i-am dat-o (…) Nu știu de povestea cu ambulanțele pentru că m-au dat afară și mi-au spus să plec (…) ', a mai dezvăluit Simona Hapciuc în cadrul emisiunii „Teo Show' de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete