Vica Blochina vrea să plece definitiv din România. Unde se mută: „Îmi doresc să-mi trăiesc viața pentru mine”

În vârstă de 46 de ani, Vica Blochina a decis să plece în curând din România. Vedeta știe deja unde o să se mute. Și fiul ei și al lui Victor Pițurcă o va însoți.

Invitată în emisiunea „Teo Show', fosta balerină a povestit despre planurile de viitor. Vica Blochina a dezvăluit că este gata să renunțe la viața sa din România. Își dorește să se stabilească peste ocean, tocmai în Statele Unite ale Americii.

Vedeta a făcut deja primul pas în această direcție. Ea a scos la vânzare apartamentul de lux în care locuiește, situat în zona centrală a Bucureștiului. Prețul cerut de blondină pentru locuința impresionantă începe de la 400.000 de euro.

Îmi doresc să mă mut din România și preconizez la anul să mă mut în Statele Unite. Până acum nu am vrut să plec, deoarece trebuia să-l cresc pe Edan, să-i ofer cea mai bună educație. Dar acum este totul ok și îmi doresc să îmi trăiesc viața pentru mine', a spus Vica Blochina.

Vica BlochinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el, 39 și era căsătorit. S-au îndrăgostit și au trăit o intensă poveste de iubire, timp de 16 ani ea i-a fost amantă.

Acum 14 ani pe lume a venit Edan, fiul lor. Conform Click, în 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete