Lidia Buble, primele declarații după ce s-a despărțit de Harlys Beccera, actorul cubanez: „Distanța nu este cel mai bun lucru”

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a fost invitată la „Teo Show' unde a făcut dezvăluiri uluitoare despre viață personală și profesională. Îndrăgită artista a clarificat că nu mai formează un cuplu cu actorul cubanez.

Înainte de toate, la Kanal D, Lidia Buble și-a prezentat noul parfum. „Pe lângă muzică mai am pasiunea asta, pentru parfumuri, pe care o am de când sunt mică … nu m-am născut degeaba. Mereu mi-am dorit să pot crea un parfum exact așa cum îl visez eu', a spus Lidia Buble.

Artista a dezvăluit și faptul că a lansat și o piesă muzicală nouă, „Extrapolăm', despre care Lidia Buble a dat câteva detalii. „Este o piesă la care țin foarte mult! (…) Este o piesă de dragoste, știți că eu cânt despre dragoste în toate formele ei (…) Piesa vorbește despre mine, despre viață mea!', a spus aceasta.

Lidia Buble a oferit detalii și despre cum își va petrece sărbătorile, dar și cum decurge viață personală, în prezent. Totodată, a mărturisit și în ce relații a rămas cu fostul iubit, Răzvan Simion, o relație foarte mediatizată pentru cele două vedete. „Sărbătorile le voi petrece acasă, în familia mea, Slavă Domnului că suntem mulți! Nu mai am răbdare, știți cum sunt? Îi aștept că pe pita caldă, pe toți! (…) Revelionul îl voi petrece pe scenă și mă bucur din suflet că îl voi petrece pe … scenă', a mai spus artista.

lidia buble si noul iubit 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Lidia Buble, primele declarații după ce s-a despărțit de actorul cubanez

În ceea ce privește viață personală, Lidia a spus, la „Teo Show': „Întodeauna mi-am dorit că un om să fie discret, așa că nu știu să zic dacă este cunoscut. Distanța cred că, în general, într-o relație, nu este cel mai bun lucru. A fost o poveste frumoasă (n.r. referitor la Răzvan Simion) și este un om cu care țin în continuare legătura, și am rămas prieteni. Este un om frumos de la care am învățat foarte multe. (…)

Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, pentru că suntem oameni, chiar dacă nu funcționează relația noastră, asta nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap sau să nu ne mai salutăm. (…) Răzvan (Simion – n.r.) în continuare este managerul meu (…) Sunt un om care își asumă fiecare decizie și fiecare lucru pe care îl face (…) Cred că am rămas același om, doar că m-am mai maturizat (…)

Nu am niciun regret! Nu regret absolut nimic, nici greșelile pe care le-am făcut, pentru că ele m-au întărit și m-au făcut să fiu Lidia puternică de astăzi. Sunt mulțumită! Pun capul pe pernă liniștită și mă trezesc liniștită și am curajul să merg oriunde cu capul sus, pentru că știu în sufletul meu că nu am făcut niciodată un rău intenționat!', a spus Lidia Buble.

Întrebată fiind dacă prin toată suferință pe care a traversat-o în viața asta, din dragoste, i-ar spune cineva că nu va mai iubi, artista a surprins. „Doamne, dar eu sunt plină de dragoste, simt că bubui de dragoste! Eu iubesc, sunt fericită, am iubit dintotdeauna și sunt un om care va iubi întotdeauna!', a spus Lidia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete