Anastasia Soare, prietenie de lungă durată cu Jennifer Lopez. Iată cum a fost surprinsă românca

Ce au în comun Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Victoria Beckham, Eva Longoria și familia Kardashian? Toate sunt clientele așa-numitei „regine a sprâncenelor' de la Hollywood, Anastasia Soare.

Aceasta este experta în modelarea sprâncenelor din spatele afacerii Anastasiei Beverly Hills, un imperiu al frumuseții de 1,2 miliarde de dolari care și-a găsit nișa în lumea volubilă a frumuseții.

Aceasta folosește o metodă de modelare a sprâncenelor, brevetată, care a fost dezvoltată în 1997. Forma acestora este dată în funcție de structura osoasă și de forma naturală a sprâncenelor.

Anastasia Soare are o relație strânsă cu Jennifer Lopez, motiv pentru care cântăreața s-a filmat, recent, în timp ce românca îi aranja sprâncenele. Cele două au devenit prietene în urmă cu mai bine de două decenii.

Jennifer-LopezSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Jennifer Lopez a împărtășit cu fanii săi un videoclip în care își promovează propriile produse în timp ce se afla la salonul Anastasiei.

„Sunt aici cu Anastasia care îmi face sprâncenele și mi-a spus că ar trebui să-mi fotografiez pielea', a spus Jennifer Lopez. „Regina sprâncenelor' a răspuns imediat: „Da, pentru că ai cea mai bună piele'.

Celebra creatoare a brandului Anastasia Beverly Hills a menționat printr-un comentariu la postarea artistei că o cunosște încă de la începuturile sale, iar tenul său este formidabil, fără intervenții estetice.

„Pielea ta e superbă, mai bine ca niciodată ❤️și te știu de 29 de ani. Știu că nu ai făcut injecții sau Botox – doar frumusețe naturală', a scris celebra Anastasia Soare.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete