Lidia Buble nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. A început să plângă în direct: “Am ochii uscaţi de dor”

Cu toate că afișează tot timpul imaginea unei femei puternice, independente și care reușește întotdeauna să ajungă exact acolo unde își propune, Lidia Buble are și momente în care se emoționează și nu își poate stăpâni lacrimile. Acest lucru s-a întâmplat și în această dimineață, atunci când artista a fost invitată în platoul emisiunii  “Neatza cu Răzvan şi Dani”. 

Pentru Lidia Buble, familia este cea mai importantă, iar atunci când vorbește despre cei dragi se emoționează de fiecare dată. Invitată în emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani” pentru a-și promova cea mai recentă piesă, cântăreața nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care a început să vorbească despre mama ei, potrivit spynews.ro.

Lidia Buble a mărturisit că suferă de multe ori pentru că nu reușește să petreacă atât de mult timp alături de mama sa, iar această piesă a trezit în ea sentimente foarte puternice.

De fiecare dată când ascult și cânt această piesă mă emoționez foarte puternic pentru că am făcut-o pentru mama mea, este scrisă pentru mama mea. Nici nu știu dacă să o numesc piesă, este ceva absolut divin. Îmi stârnește niște sentimente. Piesa aceasta am lansat-o cu scopul de a ajunge la sufletele celor care ne ascultă și ne privesc de acasă, în special la mama mea. Încă de ieri am primit foarte multe mesaje care m-au emoționat puternic și vreau din suflet să le mulțumesc. Trebuie să menționez că unul dintre versuri este scris de Răzvan: “Am ochii uscaţi de dor”.  Cu această piesă am vrut să trag un semnal de alarmă și vreau să mă dau aici exemplu pe mine pentru că mi se întâmplă de foarte multe ori să mă sune mami și ori sunt prin trafic, ori la studio, ori prin concerte și mereu îi resping și această piesă m-a pus pe gânduri pentru că niciodată nu știm dacă vom mai primi un al doilea telefon”, a mărturisit Lidia Buble, în emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lidia Buble.

Foto: facebook

Citește și:

Simona Halep a redevenit numărul 1 în lume, în mod oficial! Cum arată clasamentul WTA, începând de astăzi

Cele mai frumoase rochii de la Festivalul de Film de la Berlin 2018. Ce ținute spectaculoase au purtat vedetele pe covorul roșu?

Roxana Ciuhulescu este însărcinată pentru a doua oară! A făcut primele declarații despre sarcină: „S-a întâmplat natural'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete