Lavinia Pîrva rupe tăcerea. Ce a declarat despre Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.?

Lavinia Pîrva rupe tăcerea. Ce a declarat despre Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.?

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Nici unul dintre ei nu fac foarte multe declarații în ceea ce privește viața lor de familie.

În ceea ce îl privește pe micul Alexandru, Lavinia a mărturisit într-un interviu că Ștefan este un părinte mai dur, însă relația dintre el și mezin este extraordinară.

„Copilul este înnebunit după el, au o chimie extraordinară, iar faptul că Ștefan a stat foarte mult acasă, au avut această șansă să beneficieze unul de altul și sunt foarte mișto împreună. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească'.

Renumitul artist mai are doi copii din două relații anterioare, Radu Ștefan și Violeta. De curând, actuala soție a făcut câteva remarci neașteptate la adresa lor, dar mai ales la adresa Violetei, fiica pe care soțul ei o are din căsnicia cu Andreea Marin.

„E o diferență de vârstă între ei. Radu este actor, iar Violeta este superbă, este un copil special, foarte talentată, cântă, compune, probabil că vom auzi lucruri foarte bune despre ea. Ce să zic, o familie frumoasă. Cumva ăsta mic crește între oameni frumoși și talentați de la care are ce învăța', a declarat cântăreața potrivit fanatik.ro.

Divorț pe rețelele de socializare

În toamna anului trecut au apărut zvonuri cum că cei doi artiști nu se mai înțeleg și sunt pe unctul de a divorța. Motivul? O poză postată de Lavinia în care apărea fără verighetă. Indignată de cele apărute în presă, Lavinia a răbufnit pe rețelele de socializare făcând declarații foarte tăioase.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete