Gina Pistol, drama neștiută din viața ei dezvăluită chiar de ea

Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Frumoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite' este mereu zâmbitoare și veselă, însă proaspăta mămică a trecut printr-o perioadă extrem de grea când părinții ei au divorțat.

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a povestit care este relația sa cu tatăl ei. Ea a mărturisit atunci că unii părinți uită că sănătatea emoțională a copiilor este mult mai importantă decât orgoliu, cu atât mai mult când este vorba de o separare printr-un divorț.

În momentul dezvăluirilor, iubita lui Smiley a părut deranjată de faptul că tatăl ei s-a recăsătorit și s-a îndepărtat de ea și fratele ei. Experiențele neplăcute din familia ei au determinat-o pe Gina să viseze ca ea să aibă o altfel de familie.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta', mărturisea Gina Pistol.

Bunica sa, în schimb, a declarat că în ciuda problemelor create în urma divorțului, tatăl vedetei a fost întotdeauna aproape de nevoile Ginei și ale fratelui său.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat.

Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani', a declarat bunica Ginei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete