Lavinia Pîrva, prima apariție TV de la nașterea fiului ei și al lui Ștefan Bănică Junior! Ce spune artista despre noul rol de mamă?

În urmă cu doar două luni, Lavinia Pîrva a adus pe lume primul ei copil, un fiu, Alexandru Bănică.

Azi, 15 iulie, artista în vârstă de 34 de ani a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni TV de la nașterea fiului ei.

Lavinia Pîrva, prima apariție TV de la nașterea fiului ei și al lui Ștefan Bănică Junior! Ce spune artista despre noul rol de mamă?

Cântăreața a fost invitată în cadrul show-ului prezentat de Teo Trandafir pe postul Kanal D. În timpul interviului, Lavinia a vorbit despre schimbările venite odată cu nașterea primului ei copil.

„Sunt într-o perioadă în care am nevoie de această liniște. O și am pentru că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele. Este foarte adevărat!

Când ies din casă, abia așteptă să mă întorc, pentru că acasă este o minune, este vorba despre băiețelul meu.

El mai are foarte puțin și împlinește două luni. Am un mare noroc, am un copil foarte cumințel, este chiar în regulă.

M-a ajutat Dumnezeu și am întâlnit un om extraordinar, este vorba despre doamna Lili care a venit la noi de când l-am adus pe Alexandru de la maternitate.

Acum sunt relaxată în ceea ce îl privește pe cel mic. Copilul meu este atât de sănătos pentru că eu am mâncat de toate.

Am mâncat sănătos pentru că așa am fost întotdeauna, am mâncat tot ce am poftit. Văd că este foarte bine și sănătos.

Eu am avut o sarcină normală, deși nu pot să spun că cea mai ușoară, pentru că am luat niște kilograme.

Am avut retenție de apă, dar s-a rezolvat după ce am născut. Nu am stat numai în casă, am fost destul de activă. În perioada sarcinii am lansat două piese”,  a declarat Lavinia Pîrva, potrivit Libertatea.

Alexandru este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul artist, actor și om de televiziune.

Ștefan mai are un fiu, Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și o fiică, Violeta (11 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în vara anului 2017, în Bulgaria. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit. Mi-am dorit să fac acest pas acolo.

În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret. Am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a mărturisit atunci Lavinia.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru. Este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru.

S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent.

Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, a declarat atunci Ștefan Bănică Jr., în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”, scrie Unica.

Foto: Instagram / Unica.ro

Citește și:

Adela Popescu, despre vacanțele înainte și după copii: „Atunci era despre mine, acum e despre ei’

Apariție de senzație a lui Brigitte Macron de Ziua Franței. Presa internațională i-a calificat ținuta drept îndrăzneață

Fiul cântărețului country Granger Smith s-a stins din viață la doar 3 ani! Organele micuțului au fost donate și au salvat viața a doi adulți

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete