Apariție de senzație a lui Brigitte Macron de Ziua Franței. Presa internațională i-a catalogat ținuta drept “îndrăzneață”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe 14 iulie, de Ziua Franței, Brigitte Macron a reușit să atragă din nou atenția asupra sa. Prima Doamnă a Franței a purtat o ținută apreciată de critii de modă, dar și de presa internațională, care a catalogat-o drept “îndrăzneață”.

Pentru a participa la parada militară care a avut loc în Place de la Concorde, Brigitte Macron a îmbrăcat o ținută potrivită contextului. Nu a ieșit în evidență nici prin make-up, optând, așa cum o face de obicei, pentru un machiaj natural și discret.

Ce ținută a purtat Brigitte Macron de Ziua Franței

Potrivit express.co.uk, rochia complet albă a Primei Doamne a fost “îndrăzneață”, dar, totodată, sobră și elegantă. Singurul detaliu care a atras atenția a fost lungimea acestei piese vestimentare. Brigitte Macron nu s-a dezis nici de această dată și a optat pentru o rochie deasupra genunchilor. Culoarea, dar și lungimea rochiei au complimentat picioarele perfect bronzate ale fostei profesoare de franceză. Părțile laterale ale rochiei erau accesorizate cu șireturi argintii, acestea aducând o notă festivă ținutei și asortându-se cu pantofii și poșeta.

Soția președintelui francez și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi alb-argintii, cu toc înalt, cu o poșetă și o brățară de asemenea argintii.

Emmanuel Macron a fost întâmpinat cu huiduieli

Dacă Brigitte Macron a fost bine-primită de toți cei prezenți la paradă, nu același lucru se poate spune despre soțul său. Postul public de televiziune France 2 a relatat că între 20 şi 50 de protestatari aflaţi în mulţimea de privitori au început să huiduie la trecerea coloanei prezidenţiale. Unii dintre cei prezenţi au eliberat baloane galbene, simboluri ale mişcării de protest “vestele galbene”.

La manifestările prilejuite de Ziua Franței au participat cancelarul Germaniei Angela Merkel, președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker și alți lideri europeni din Belgia, Estonia, Finlanda, Portugalia, Olanda, pentru a întări ideea cooperării europene în domeniul apărării.

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete