Adela Popescu, despre vacanțele înainte și după copii: „Atunci era despre mine, acum e despre ei”

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut câteva zile de vacanță în Cipru, alături de cei doi fii ai lor, Alexandru și Andrei, dar și alături de fratele, cumnata și de cele două nepoate ale lor.

Adela Popescu, despre vacanțele înainte și după copii: „Atunci era despre mine, acum e despre ei”

Prezentatoarea TV a vorbit despre viața de dinaintea, dar și după venirea pe lume a copiilor ei.

„Pentru mine cele mai frumoase vacanțe, au fost, fără dubii, cele de dinainte de copii”, a scris Adela în deschiderea articolului de pe blogul personal.

„Pur și simplu nu se compară. Înțeleg, accept etapa în care mă aflu, nu aș schimba-o cu nimic, dar realistic vorbind atunci era despre mine, acum e despre ei.

Totul este o preocupare permanentă de a le face pe plac, de a-i face să se simtă bine. (…) Singurul moment de liniște era acela în care, când îl aveam doar pe Alexandru, dormea.

Atunci, dacă nu adormeam și eu lângă el, îmi luam o cafea și stăteam singură și fericită la plajă”, a continuat actrița.

„Nu spun, acestea (n.r. vacanțele) de acum sunt pline de însemnătate și nu îmi imaginez că ar mai putea fi altfel, nici nu îmi doresc, dar ce să o mai dăm cotită.

Acum putem numi o vacanță reușită atunci când nu te-ai certat prea des cu soțul și copiii nu s-au îmbolnăvit.

E nevoie de o fffoarte bună organizare astfel încât să reușești să faci ca totul să fie cât de cât posibil.”

Adela și-a continuat textul apreciindu-și fiul cel mare pentru răbdarea și maturitatea de care a dat dovadă în această vacanță.

„Vacanța asta a fost diferită”, a început vedeta TV.

„Pur și simplu a fost prima în care chiar mi-a facut plăcere să stau cu copilul meu. Să mă bucur de moment alături de el. Nu știu cum să explic exact ..

Alexandru parcă dintr-odată a crescut, e om. Înțelege tot, vorbește perfect și cu sens, cu nuanțe, mă prăpădesc de râs uneori și alteori simt că o să îmi explodeze inima de drag.

Așa că cel mai tare în vacanța asta mi-a plăcut de el. Andrei să nu se supere peste ani când va citi, căci pe el îl laud peste tot că doarme, că ia în greutate, că e cuminte.”

Adela și-a încheiat textul vorbind îndeaproape despre cum a decurs vacanța sa alături de soț, de copii, de fratele, cumnata și de cele două nepoate ale sale, Natalia (9 ani) și Luana (11 ani).

Foto: Instagram

Citește și: 

Când va naște Alina Pușcaș? Vedeta TV a dezvăluit într-un mesaj publicat online

Fabuloasa Alina Tănasă este însărcinată! Cât timp a ținut sarcina secretă?

Meghan Markle, strălucitoare la premiera europeană a filmului „Regele Leu”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete