Lavinia Pîrva, despre depresia post-natală: „M-am gândit la asta foarte mult înainte să nasc”

În luna mai a anului acesta, Lavinia Pîrva (34 de ani) și artistul Ștefan Bănică Jr. (52 de ani) au devenit părinții unui băiețel, Alexandru (6 luni).

Miercuri seară, 13 noiembrie, cuplul a participat la primul eveniment monden de la nașterea fiului lor.

Deși în perioada sarcinii, Lavinia a luat mai multe kilograme, la scurt timp de la venirea pe lume a micuțului, artista și-a recăpătat silueta suplă.

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă.

După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari. Mai am nevoie să dau jos 2-3 kilograme”, a declarat Lavinia Pîrva, pentru Libertatea.

Lavinia Pîrva, despre depresia post-natală: „M-am gândit la asta foarte mult înainte să nasc”

„M-am gândit la asta foarte mult înainte să nasc. Mi-a fost teamă să nu trec prin asta. Dar îți dau cuvântul că nu am avut niciun fel de problemă.

Sunt convinsă că lucrurile astea se datorează fiului meu, care este o minune și o veselie. Eu nu am cum să fac depresie cu un copil atât de vesel acasă.

Adevărul este că i-am indus treaba asta. Eu, când eram însărcinată, râdeam foarte mult. Așa că la noi acasă este în permanență o distracție.”

Vorbind despre acomodarea cu bebelușul, Lavinia a mai declarat: „Prima și prima dată când am ajuns acasă, evident că am fost un pic stresată.

Dar am avut-o alături pe mama, care m-a echilibrat, așa. Am un copil bun, nu mi-a dat multă bătaie de cap”.

„Panică ai în fiecare secundă, îi dă un dințișor și ai senzația că cine știe ce se întâmplă. Strănută o dată …

Eu, cumva, am un echilibru. Cumva, în sinea mea, în interiorul meu, simt că totul e bine și că e sub control. Încerc să nu fiu o mamă foarte panicată”, mai spune cântăreața.

Ce fel de tată este Ștefan Bănică Junior?

Întrebată ce fel de tată este soțul ei, artista a declarat: „Este trup și suflet pentru cel mic. Mi se pare un tată foarte cool, ei doi au o chimie extraordinară”.

Foto: Instagram / Unica.ro

Citește și:

De la 100 de kilograme la 58. Cum a reușit Cristina Bălan să slăbească mai bine de 40 de kilograme?

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit! Artistul a făcut primele declarații despre actuala iubită

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete