Selena Gomez a fost criticată pentru că s-a îngrășat, iar acum a explicat totul. Ce s-a întâmplat cu silueta ei?

În momentul în care a devenit cunoscută, Selena Gomez avea o siluetă foarte subțire, iar atunci când a început să acumuleze mai multe kilograme în plus, vedeta a fost criticată de cei din jur. Acum a explicat ce s-a întâmplat cu silueta ei.

La 27 de ani este celebră în întreaga lume și pentru că este tot timpul în atenția publicului, fanii au observat imediat atunci când silueta Selenei Gomez a suferit modificări. După o perioadă în care a preferat să nu vorbească despre acest subiect, vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a dezvăluit ce s-a întâmplat în realitate.

Selena Gomez a fost criticată pentru că s-a îngrășat, iar acum a explicat totul. Ce s-a întâmplat cu silueta ei?

Selena Gomez a fost diagnosticată cu Lupus, dar a avut de suferit și din cauza problemelor cu rinichii, iar toate acestea au condus la apariția kilogramelor în plus.

“Am experimentat asta cu fluctuația de greutate pentru prima dată. Sufăr de lupus și am problemele cu rinichii și hipertensiunea arterială, așa că mă confrunt cu o mulțime de probleme de sănătate, iar pentru mine acesta a fost momentul în care am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corpului meu. “, a spus Selena Gomez, potrivit today.com.

Afecțiunile cu care a fost diagnosticată și medicamentele care i-au fost prescrise în ultima perioadă au avut un efect vizibil asupra siluetei Selenei Gomez. Vedeta a măturisit că schimbarea prin care a trecut din punct de vedere fizic i-a făcut pe cei din jur să o trateze foarte urât, lucru care a afectat-o puternic.

“Am observat că oamenii au început să mă atace pentru asta. În ceea ce mă privește, asta m-a afectat cel mai mult.”, a adăugat vedeta.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Selena Gomez.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum a scăpat Gabriela Cristea de kg luate în timpul sarcinii? Iată ce mânâncă în fiecare zi

De la 100 de kilograme la 58. Cum a reușit Cristina Bălan să slăbească mai bine de 40 de kilograme?

Ce spune Andra despre operațiile estetice? „Vreau să arăt bine pentru fanii mei'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete