Laura Cosoi, momente dificile peste care nu poate trece. Poza care i-a înduioșat pe urmăritorii săi

Laura Cosoi, momente dificile peste care nu poate trece. Poza care i-a înduioșat pe urmăritorii săi

Actrița Laura Cosoi, cunoscută publicului atât de la televizor, cât şi din sălile de teatru este una dintre cele mai frumoase și apreciate femei de la noi din țară. Pe lângă cariera fantastică pe care o are, aceasta este și o familistă convinsă și o mamă exemplară pentru cele două fetițe ale sale, Rita și Vera.

De curând, Laura a înduioșat internauții cu o poză unică, însă nu cu micuțele sale, ci cu fratele ei mai mic Marius. Acesta este mezinul familiei și a împlinit de curând 10 ani.

Pentru a marca momentul, dra și pentru a-l aminti pe tatăl ei pe care l-a adorat, frumoasa actriță a postat o fotografie în care apare alături de Marius, dar și de tatăl lor.

„Dor de tine, tati! Azi, frățiorul nostru, fiul tău cel mic împlinește 10 ani. Ne lipsești atât de mult…', a scris Laura Cosoi în dreptul imaginii.

Fanii vedetei au fost surprinși să vadă că are un frate atât de mic, diferența dintre ei fiind de 29 de ani.

“Tu ai și un frate? Și chiar atât de mic? Nu știam. Știam doar de o soră. La mulți ani atunci fratelui tău! Să crească mare, sănătos!”, i-a transmis una dintre admiratoarele sale.

Pierderea tatălui ei i-a lăsat un gol imens în suflet. Acesta s-a stins la vârsta de 70 de ani, în urmă cu câteva luni, răpus de virusul ucigaș ce a întors lumea pe dos. Tatăl ei era profesor de sport și antrenor de handbal și de baschet.

„A fost o perioadă foarte grea. Nu-mi vine să cred că ni s-a întâmplat nouă. Era foarte puternic sportiv, împlinise 70 de ani, cu două luni înainte facusem botezul Verei. A fost diabetic. Eu cât am fost însărcinată eram foarte stresată cu tata, la el mi se părea că virusul poate fi fatal. El nu avea atunci în luna martie, când a început pandemia, așa de multă grijă. Întotdeauna când vorbeam la telefon cu el mă bușea plânsul pentru că mi se părea că nu înțelege cât de periculos e pentru el', a mărturisit Laura Cosoi, în premieră la emisiunea „La Măruță', profund afectată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete