Cum arată casa în care locuiește Adriana Bahmuțeanu. Imagini inedite

Cum arată casa în care locuiește Adriana Bahmuțeanu. Imagini inedite

Ne plac sau nu detaliile din viața persoanelor publice din România, uneori acestea reprezintă o sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi.

Una dintre posibilele inspirații ar putea veni chiar de la Adriana Bahmuțeanu. Imediat după divorțul de Silviu Prigoană, aceasta s-a mutat într-un apartament luxos din buricul Bucureștiului, îmmpreună cu cei doi copii ai săi, Eduard și Maximus.

În primul an al pandemiei, Adriana Bahmuțeanu și-a redecorat casa după principii feng shui. Locuința sa care are două dormitoare, un living, baie și bucătărie are decorațiuni extrem de atent alese.

„Acesta este livingul meu împărătesc. Este un loc în care mă regăsesc, mă distrez, vin prietenii', a prezentat fosta soție a lui Silviu Prigoană zona în care își primește musafirii, într-o emisiune la Kanal D.

Pentru decorațiunile din locuință, Adriana Bahmuțeanu a apelat la specialiști feng shui. Aceștia i-au recomandat pentru a avea armonie în casă să țină opt fructe aurii și doi elefanți îndreptați cu trompa spre ușă.

'Au venit la minte niște specialiști în feng shui și-au zis că este bine să ținem anul ăsta (2020-n.r) pe masă în casă 8 fructe rotunde aurii. Iar înainte să le pui pe masă, ca să atragi și mai mult spor, le rostogolești prin casă. Este bine să ții doi elefanți îndreptați cu trompa spre ușă. Eu am unul mai mare și unul mai mic, trebuie să-i schimb, deoarece trebuie să fie din același film', a povestit Adriana Bahmuțeanu.

În camera de zi se află și un șemineu, însă acesta nu a ars niciodată ceea ce este de bun augur. Mai mult decât atât, o altă recomandare din partea specialiștilor a fost schimbarea culorii de pe pereți, cea actuală provocându-i poftă de mâncare.

„În casa asta s-a născut Maxim, băiatul meu cel mare. Specialiștii feng shui spun că este bine că nu a ars niciodată șemineul deoarece aici nu-i nevoie să fie foc. Trebuie să schimb și culoarea pereților, deoarece mi s-a spus că îmi creează poftă de mâncare și de aceea m-am îngrășat', a mai spus vedeta.

Unul dintre dormitoare îl folosește pentru a-și depozita rochiile numeroase într-un dulap imens, iar celălalt este mai mult ca loc unde se retrage pentru a citi în liniște.

„Aici am un alt dormitor, unde de regulă stau să citesc', a spus fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete