Laura Cosoi, despre lupta mamei sale cu cancerul: „A fost o perioadă cruntă”

Recent, într-un interviu amplu oferit platformei online IQads.ro, Laura Cosoi (38 de ani) a vorbit despre activitatea sa în mediul online, dar și despre cauzele umanitare pe care le susține și de ce.

Actrița dezvăluie, așadar, care sunt poveștile personale care au determinat-o să se implice în diverse campanii de-a lungul trecerii anilor.

Laura Cosoi, despre lupta mamei sale cu cancerul: „A fost o perioadă cruntă”

Astfel, în material, Laura vorbește despre o perioadă extrem de dificilă din viața ei, momentul în care mama i-a fost diagnosticată cu cancer.

„Cred că cele mai puternice acțiuni umanitare pe care le-am făcut au derivat din propria mea poveste de viață.

O să fac o mărturisire, au fost situații dramatice în viata mea, în care am realizat cât de vulnerabili suntem și câtă nevoie de ajutor avem.

Oricât de mult mi-aș fi dorit să țin pentru mine și cei apropiați mie poveștile acestea, mi-am dat seama că aș putea schimba ceva spunându-le.

I-aș putea inspira sau ajuta pe unii dintre cei care mă urmăresc. (…) Mama mea a trecut prin cruntul diagnostic de cancer și prin întregul proces psihologic, emoțional și medical prin care trece orice om care se confruntă cu așa ceva, proces care îi influențează iremediabil și pe cei apropiați.

A fost o perioadă cruntă în care parcă nu realizam că este vorba despre mama mea, că nu poate să mi se întâmple mie asta și au urmat toate întrebările, derivele, spaimele inerente acestei situații.

După ce a reușit să depășească impasul și perioada aceea grea, am ales să mergem amândouă să susținem o acțiune amplă, la nivel național.”

În același interviu, Laura mărturisește că, aflată în situația în care simțea că nu-și poate ajuta suficient bunicii, a realizat cât de importantă este susținerea fundațiilor care îngrijesc oamenii în vârstă.

„Când am lansat blogul, mi se părea ciudat să am o comunicare directă cu cei care mă urmăresc”

Despre activitatea în mediul online, actrița a oferit informații începând chiar cu apariția platformei de Facebook.

Apoi și-a lansat blogul, devenind ulterior una dintre cele mai urmărite celebrități de pe Instagram din țara noastră.

„Mult timp am fost obișnuită să am un PR care să se ocupe de mine, să intermedieze relația cu oamenii.

Astfel că, atunci când am lansat blogul, mi se părea ciudat să am o comunicare directă cu cei care mă urmăresc. Însa, încet-încet m-am obișnuit.”

Laura Cosoi și omul de afaceri Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în luna august a anului 2015. Cuplul are împreună o fiică, Rita (1 an și 5 luni).

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Gwyneth Paltrow, măsuri de precauție împotriva coronavirusului în drum spre Paris

Alertă la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru copii sunt în carantină din cauza coronavirusului

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete